Apartmaji Zaboric (Sibenik)

Izberite najboljše apartmaje, ki jih nudi Zaboric (Sibenik)

Prikaži vse apartmaje Zaboric (Sibenik)
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid
Poglej več  Zapri 

Priporočilo namestitve Zaboric (Sibenik)! Poletne počitnice apartmaji - Hrvaška! Zaboric (Sibenik) nudi namestitev za vaše idealne počitnice na Hrvaškem!


Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 2 dni
Apartmaji Senka se nahajajo v Žaboriću, majhnem mestu 10 kilometrov od Šibenika. Mestno je znano po svojih prekrasno urejenih naravnih peščenih in pro...
Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 64 € na dan

Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 64 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 8 dni
Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 90 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana!

Zaboric (Sibenik)

Zaboric (Sibenik) ima lepo urejene moderne apartmaje

Našim gostom je pomemben videz zasebne namestitve, v kateri bodo bivali, zato smo našo ponudbo obogatili s prekrasno urejenimi apartmaji na destinaciji Zaboric (Sibenik). Pri nas lahko najdete največjo izbiro modernih apartmajev, ki jih Zaboric (Sibenik) nudi. Šarmantne barve apartmajev in prijeten ambient nudijo poseben žar vašemu dopustu.

Zaboric (Sibenik) nudi tudi apartmaje po dostopnih cenah

Zaboric (Sibenik) je v svojo ponudbo zasebne namestitve uvrstil tudi apartmaje, ki so dostopni za vsak žep. Na naši spletni strani lahko rezervirate ugoden apartma, saj zagotovo nudimo najbogatejšo izbiro ugodnih apartmajev, ki jih Zaboric (Sibenik) nudi. Ne pozabite spremljati naše promocijske akcije, first in last minute ponudbe, da bi prihranili več kot 25%!

Družinski dopust v apartmaju Zaboric (Sibenik)

Če potujete z družino, je Zaboric (Sibenik) idealna destinacija za vas. V naši ponudbi lahko najdete najbogatejšo izbiro apartmajev v Zaboric (Sibenik), ki so idealni za družinsko letovanje. Oglejte si in rezervirajte apartma na naših spletnih straneh, da bi svoji družini nudili zaslužen dopust.

Vzemite vašega hišnega ljubljenčka s seboj na dopust v Zaboric (Sibenik)

Sedaj se lahko brezskrbno podate na dopust z vašim hišnim ljubljenčkom, saj smo, misleč na njih, pripravili ponudbo apartmajev, v katerih so vaši ljubljenčki dobrodošli. Z enostavnim filtriranjem apartmajev v destinaciji Zaboric (Sibenik) lahko enostavno in hitro poiščete apartma, ki je idealen za nepozaben dopust z vašim hišnim ljubljenčkom.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Zagotovite si ugoden dopust!
Zahvaljujemo se Vam! Nepravilen elektronski naslov!