Apartmaji Starigrad Paklenica

Izberite najboljše apartmaje, ki jih nudi Starigrad Paklenica

Prikaži vse apartmaje Starigrad Paklenica
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid
Poglej več  Zapri 

Brskanje po namestitev, ki se nahaja v neposredni bližini destinacijo Starigrad Paklenica

Priporočilo namestitve Starigrad Paklenica! Poletne počitnice apartmaji - Hrvaška! Starigrad Paklenica nudi namestitev za vaše idealne počitnice na Hrvaškem!


Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 4 dni
Stone House Tome is located in a small village ideal for a peaceful and relaxed vacation. We are located 2,500 m from the center of Starigrad Paklenic...
Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 102 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 10 dni
Kapaciteta:
2 Osebe
Cena od: 32 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 8 dni
Apartmaji Ivana se nahajajo v Starigradu Paklenica, naselju in majhni luki na obali Velebitskega kanala. Tu se nahaja odhodna točka za narodni park Pa...
Kapaciteta:
2 Osebe
Cena od: 37 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 7 dni
Kapaciteta:
3 Osebe
Cena od: 46 € na dan

Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 146 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 2 dni
Apartmaji Mira se nahajajo v Starigradu Paklenica, naselju in v mali luki na obali Velebitskega kanala. Tu se nahaja tudi pohodniška točka za narodni ...
Kapaciteta:
3 Osebe
Cena od: 37 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana!

Starigrad Paklenica

Starigrad Paklenica ima lepo urejene moderne apartmaje

Našim gostom je pomemben videz zasebne namestitve, v kateri bodo bivali, zato smo našo ponudbo obogatili s prekrasno urejenimi apartmaji na destinaciji Starigrad Paklenica. Pri nas lahko najdete največjo izbiro modernih apartmajev, ki jih Starigrad Paklenica nudi. Šarmantne barve apartmajev in prijeten ambient nudijo poseben žar vašemu dopustu.

Starigrad Paklenica nudi tudi apartmaje po dostopnih cenah

Starigrad Paklenica je v svojo ponudbo zasebne namestitve uvrstil tudi apartmaje, ki so dostopni za vsak žep. Na naši spletni strani lahko rezervirate ugoden apartma, saj zagotovo nudimo najbogatejšo izbiro ugodnih apartmajev, ki jih Starigrad Paklenica nudi. Ne pozabite spremljati naše promocijske akcije, first in last minute ponudbe, da bi prihranili več kot 25%!

Družinski dopust v apartmaju Starigrad Paklenica

Če potujete z družino, je Starigrad Paklenica idealna destinacija za vas. V naši ponudbi lahko najdete najbogatejšo izbiro apartmajev v Starigrad Paklenica, ki so idealni za družinsko letovanje. Oglejte si in rezervirajte apartma na naših spletnih straneh, da bi svoji družini nudili zaslužen dopust.

Vzemite vašega hišnega ljubljenčka s seboj na dopust v Starigrad Paklenica

Sedaj se lahko brezskrbno podate na dopust z vašim hišnim ljubljenčkom, saj smo, misleč na njih, pripravili ponudbo apartmajev, v katerih so vaši ljubljenčki dobrodošli. Z enostavnim filtriranjem apartmajev v destinaciji Starigrad Paklenica lahko enostavno in hitro poiščete apartma, ki je idealen za nepozaben dopust z vašim hišnim ljubljenčkom.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Zagotovite si ugoden dopust!
Zahvaljujemo se Vam! Nepravilen elektronski naslov!