Apartmaji Dubrovnik

Izberite najboljše apartmaje, ki jih nudi Dubrovnik

Dubrovnik, 12+ top apartmajev za najem

Z Adriagate.com boste na hiter in enostaven način našli najboljše apartmaje, ki jih nudi Dubrovnik. Ne glede na to ali iščete luksuzne, ugodne ali apartmaje z bazenom, boste v naši bogati ponudbi apartmajev hitro in enostavno našli najboljši apartma, ki bo izpolnil vaše želje.

V Dubrovniku poiščite moderno urejene apartmaje

Našim gostom je videz apartmaja, v katerem bodo bivali, zelo pomemben, zato lahko v naši ponudbi najdete obilico lepo urejenih, modernih apartmajev. Na naših straneh lahko rezervirate moderen apartma v Dubrovniku, ki zadovoljuje vaše okuse, z usklajenimi barvami in prijetnim ambientom.

Priporočilo namestitve Dubrovnik! Poletne počitnice apartmaji - Hrvaška! Dubrovnik nudi namestitev za vaše idealne počitnice na Hrvaškem!


Kapaciteta:
2 Osebe
Cena od: 68 € na dan

 300 m
Oddaljenost od morja
 300 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 3 dni
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 89 € na dan

Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 127 € na dan

Dostopno takoj
Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 88 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 6 dni
Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 117 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 6 dni
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 116 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 13 dni
Kapaciteta:
3 Osebe
Cena od: 78 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 2 dni
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 184 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana!

Dubrovnik nudi tudi apartmaje po dostopnih cenah

Čeprav je Dubrovnik ena izmed najdražjih destinacij na Jadranu, smo za naše goste zagotovili ponudbo prijetnih apartmajev po dostopnih cenah. Če želite najeti ugoden apartma v Starem Gradu, blizu prekrasne mestne plaže Buža ali pač v Gružu in Lapadu, lahko to storite na naših straneh. Vsekakor spremljajte naše promocijske akcije, first in last minute ponudbe in na ta način prihranite tudi več kot 25%.

Družinski dopust v apartmaju v Dubrovniku

Dopust v Dubrovniku je primeren za vse vrste obiskovalcev pa tako tudi družine. Na naših straneh si lahko ogledate raznoliko ponudbo apartmajev primernih za večje ali manjše družine, mi pa vam priporočamo, da svoj apartma izberete v Lapadu. Lapad je le nekaj minuta oddaljen od centra in nudi vse, kar potrebujete za popoln dopust s svojo družino. Lahko se kopate na eni izmed plaž - npr. plaži Copacabana - in uživate v morskih aktivnostih, ki jih nudi; se odpravite po nakupih, popijete kavo, si ogledate film v kinu in kosite v eni izmed številnih restavracij.

Brezskrben dopust v Dubrovniku z vašim hišnim ljubljenčkom

S seboj na dopust v Dubrovnik lahko vzamete tudi vašega hišnega ljubljenčka. V naši ponudbi lahko z enostavnim filtriranjem najdete apartmaje, kjer so vaši hišni ljubljenčki dobrodošli. Predlagamo, da prav tako obiščete mesto Slano, nedaleč od Dubrovnika, ki ima urejene plaže za pse.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020