Villák Dubrovnik

Válasszon legjobb villát Dubrovnik kínálatából

Szállás közeliben Dubrovnik
Megtekintés térképen Megtekintés térképen
Több  Bezár 

Nézze át az adott úti cél közelében lévő szállásainkat Dubrovnik

Szállás ajánlatunk Dubrovnik


 Medence
Medence
Légkondicionáló Pet friendly
Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 5 napja
Befogadó készség:
9 Személy
Ár (-tól): 324444 Ft /nap

 Medence
Medence
Légkondicionáló Pet friendly
Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 14 napja
Befogadó készség:
8 Személy
Ár (-tól): 162222 Ft /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit! Exkluzív villák széles választéka - Dubrovnik.

Dubrovnik

Próbálja ki a búvárkodást, és ismerje meg a dubrovniki tengerfenék világát, a számos búvárcentrum valamelyikének segítségével. Ha ennél békésebb tevékenységre vágyik, másszon fel a Srđ dombra, ahonnan páratlan panoráma tárul Ön elé Dubrovnikra, vagy menjen el Konavlébe, és próbálja ki a rekreációs lovaglást az olajfa ültetvényeken, az erdőn és a konavlei öblön át, élvezve a csodálatos táj látványát.

Míg a villában üdül, ne felejtsen el ellátogatni Dubrovnik óvárosába

Sétáljon a Stradunon (Placa), a közkedvelt dubrovniki sétálóutcán és találkozóhelyen, frissítse fel magát a Nagy és a Kis Onofrio-kútnál (Velika i Mala Onfrijeva česma), a Harangtorony harangjának zúgása által kísérve, látogasson el a történelmi emlékekhez, mint például a Sponza-palotához, a Rektori palotához (Knežev dvor), a Szent Megváltó templomhoz (sv Spasa), a Régi gyógyszertárhoz és az Orlando oszlophoz. Menjen fel a városfalakra, melyekhez számos régi történet kötődik, az erődökhöz, palotákhoz, nézze meg az utcákat és a háztetőket. Lélegzetelállító a városra, a környező szigetekre és a türkizkék tengerre nyíló panoráma.

A villában tarózkodás ideján ismerje meg a Dubrovnik által nyújtott étel- és italkínálatot is

Kóstolja meg a homárt, stoni osztrigát, a halakat és a tradicionális „lucskos“ makarónit (Šporki makaruli), valamint a hagyományos édességeket: a rozatát (tradicionális dalmáciai puding karamellöntettel), a birsalmasajtot, a birsalmazselét, a kandirozott narancshéjat (arancini), a sült és karamellizált mandulát, kísérőként kortyolgasson mellé a mámorító ízű, a közeli Pelješac-félszigetről származó vörösborból. Az esti szabadprogramot kezdje a Linđo folklóregyüttes fellépésének megtekintésével,  majd ha úgy kívánja, folytassa a szórakozást egészen reggelig a különböző klubokban, mint például a Latino Club Fuegoban, az East West Beach Clubban vagy a Night Club Capitano éjszakai klubban.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!