Üdülőházak Hvar sziget

Válasszon legjobb üdülőházaink közül Hvar sziget kínálatából

Összes üdülőház Hvar sziget
Megtekintés térképen Megtekintés térképen

Hvar sziget, 34+ értékben top üdülőházak

Nézze át szálláskínálatunkat és foglaljon üdülőházat családjának és barátainak Hvar-szigeten. A legnapsütésesebbnek tartott Hvar-sziget érintetlen természettel, kristálytiszta tengerrel, levendula, oliva és szőlőültetvényekkel várja az idelátogatókat.

Ne hagyja ki Hvar városának a meglátogatásást sem, nézze meg az itt található számos történelmi látnivaló valamelyikét; a katedrálist, az Arzenált, a vitézi várat, Európa első nyílvános színházát. Sétáljon fel a város felett, a 16. századból származó Fortice erődhöz, ahonnan csodás panoráma nyílik a városra, a környékre és a Paklene-szigetre. A Hvaron található bencés kolostorban az apácák által –agavé szálaiból -készült csipke az UNESCO világörökség szellemi értékének a listáján áll.

Több  Bezár 

Szállás ajánlatunk Hvar sziget! Minőségi szálláskínálat családi nyaraláshoz


Azonnal foglalható
A Hvar- szigeten , a teljesen zöldövezetben található Gdnji –öbölben található üdülőház ideális azok számára, akik valóban csendben , távol a városo...
Befogadó készség:
6 Személy
Ár (-tól):25079 Ft/nap

Befogadó készség:
7 Személy
Ár (-tól):129615 Ft/nap

Azonnal foglalható
A Hvar- szigeten , a teljesen zöldövezetben található Gdnji –öbölben található üdülőház ideális azok számára, akik valóban csendben , távol a városo...
Befogadó készség:
11 Személy
Ár (-tól):58793 Ft/nap

Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 16 napja
Befogadó készség:
8 Személy
Ár (-tól):157680 Ft/nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit! Üdülőházak széles kínálata - Hvar sziget.

Hvar sziget

Az innen nem messze található Stari Grad a sziget legrégebbi települése, ahol görög és római kori telek parcellák maradtak fenn, amelyek az UNESCO világörökség történelmi értékeinek a listáján szerepel. Látogassa meg a kanyargós öblök mentén fekvő Vrboska városát, amit „kis Velencének“ is szoktak nevezni. Az itt található kő hidacskák, autentikus kőházak, öblök, biztos hogy Önt is el fogják ragadtatni. Kedves különlegessége a kis városnak, az öböl mentén található kis szigetecske pálmafával. A szigeten további kisebb települések találhatók, amelyeket érdemes felfedezni; Jelsa, Ivan Dolac, Gdinj, Sveta Nedjelja stb. Itt töltött nyaralása alatt mindenképpen vigyen haza emlékbe illatos illóolajokat, levendula zsákot, extra szűz oliva olajat, bort, likört stb. Üdülőházban töltött nyaralása alatt mindenképpen fedezze fel a számos strandok valamelyikét. Az aprókavicsos vagy homokos öblök mentén található fenyvesek árnyékában hűsölhet és a kabócák koncertjét élvezheti.

Hajózzon ki a Hvar szigettel szemben található Paklene-szigethez, ahol kristálytiszta tenger, érintetlen természet várja. A strandolás mellett próbálja ki a búvárkodást, mert valóban felejthetetlen élményben lehet része. A tengerfenék gazdag növény és állatvilága, elsüllyedt hajók maradványai, barlangok várják a kalandok kedvelőit. Üdülőházban való nyaralása alatt mindenképpen kóstolja meg a Hvar-sziget gasztronómiai kínálatát. Próbálja ki a friss halból és tenger gyümölcseiből, oliva olajjal és vadon termő füszernövényekkel ízesített ételspecialitásokat. Mindenképpen kóstolja meg a Plavac Mali autentikus horvát szőlőfajtából készült borok valamelyikét. Ha reggelig szeretne bulizni, akkor keresse fel Hvar város strandjait és klubbjait; Carpe Diem, Hula Hula, Veneranda stb. E mellett a további települések nagyszabású rendezvényeket szerveznek; levendula, bor fesztiválok, nyári karneválok, különböző koncertek, halestek stb.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!