Üdülőházak Hvar - Hvar sziget

Válasszon legjobb üdülőházaink közül Hvar - Hvar sziget kínálatából

Összes üdülőház Hvar - Hvar sziget
Megtekintés térképen Megtekintés térképen
Több  Bezár 

Nézze át üdülőház ajánlatainkat Hvar - Hvar sziget desztinációban! Gazdag üdülőház kínálatunkból biztos, hogy Ön is megtalálja az elképzelésének leginkább megfelelőt Hvar - Hvar sziget desztinációban vagy annak közelében. Ne hagyja ki a lehetőséget, és foglaljon üdülőházat már most!


Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 3 napja
A Villa Carić Vrboska településen található, Hvar-szigeten, ahol számos, különböző templom áll, melyek mindegyikének megvan a saját története. Mindenk...
Befogadó készség:
6 Személy
Ár (-tól): 133333 Ft /nap

Üdülőházak Carić Hvar - Hvar sziget

Jelsa - Hvar sziget 20,42 km -re Hvar - Hvar sziget Központtól való távolság

Befogadó készség:
11 Személy
Ár (-tól): 78400 Ft /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit! Üdülőházak széles kínálata - Hvar - Hvar sziget.

Hvar - Hvar sziget

Családi üdülőházak Hvaron

Nyaraljon családjával egy Hvaron található üdülőházban, komfortos környezetben. Válasszon magának és családjának a honlapunkról egy üdülőházat, amely teljesen felszerelt mindennel, amire csak szükség lehet egy ideális, nyári üdüléshez. Ha valami különlegesre vágyik, készítsen magának és szeretteinek valami finomat a grillen, míg a gyermekei a kertben játszanak. Javasoljuk, hogy tekintse meg Gdinjben és a többi hvari településen található üdülőházaink kínálatát.

Látnivalók és tevékenységek

Feltétlenül tekintse meg Hvar városát, az ott található történelmi nevezetességeket, mint például a székesegyházat, a Főtért (Pjaca), a Rektori-palotát (Knežev dvor), a ferences és a bencés kolostort. A város fölé magasodik a Fortica-erőd, melyből remek kilátás nyílik a szigetre és Hvar városára.

A bencés kolostor az ott élő apácák által, az agave növény rostjaiból készített csipkéről is ismert, mely szerepel az UNESCO világörökségek listáján. Ezen kívül a sziget legrégebbi települése, Stari Grad közelében található mező szintén UNESCO védelem alatt áll, archeológiai leletei és a megőrződött, ógörög korból származó parcellarendszere miatt. Látogasson el az egykori halásztelepülésre, Vrboskába is, mely egy mélyen benyúló öböl mentén helyezkedik el. Kis hidain kívül jellegzetessége az öböl közepén lévő, pálmafás szigetecske is. Látogasson el a sziget más településeire is, így például Ivan Dolacba, Gdinjbe vagy Jelsába. Ne felejtsen el valamilyen, hvar-szigeti, ízletes vagy illatos szuvenírt vásárolni, például likőrt, bort, olívaolajat, levendulával töltött zacskót.

Az üdülőházban való tartózkodása idején pihenje ki magát Hvar-sziget számos strandjának valamelyikén

Biztosan elnyerik a tetszését a homokos és kavicsos partok, ahol a fenyőerdők árnyékában hűsölhet, miközben hallgathatja  a hullámok zúgását és a kabócák zenéjét. Feltétlenül hajózzon körbe a Pakleni-szigetek között, melyek Hvar városával átellenben helyezkednek el. Itt rejtett, meghitt öblök, érintetlen természet és kristálytiszta tenger várja. A búvárkodás ezeken a helyeken felejthetetlen élményt nyújt, a tengerfenék gazdag növény- és állatvilága, barlangjai és az elsüllyedt hajók roncsai miatt.

A hvar-szigeti üdülőházban való tartózkodása során lehetősége lesz megkóstolni a sziget gasztronómiai kínálatát is

Ízlelje meg a halból és a tenger gyümölcseiből, házi olívaolaj, zöldségek és fűszernövények hozzáadásával készült ételeket. Feltétlenül kóstolja meg a hvari Zlatan bort is, mely a Plavac Mali szőlőfajtából készül. Ha egészen hajnalig tartó szórakozásra vágyik, akkor ne hagyja ki Hvar-sziget éjszakai életének felfedezését sem a strandokon és a klubokban, mint például a Carpe Diemben, a Hula Hulában vagy a Venerandában. A sziget többi településén szintén érdekes rendezvényeken vehet részt, például levendulafesztiválon, borfesztiválon, nyári karneválon, különféle koncerteken és halvacsorákon.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!