Tengermelletti szállások Šibenik Riviéra

Tengerközeli szállások Šibenik Riviéra

Tengermelletti szállások Šibenik Riviéra - tengerközeli szállások

Nézze át szálláskínálatunkat és foglaljon tengermelletti szállást a Sibenik Riviérán. Nyaralása alatt mindenképpen látogassa meg Sibenik városát, melynek legismertebb látnivalója a világörökség részének nyílvánított Szt. Jakab katedrális.

Foglaljon tengermelletti szállást a Sibenik Riviérán és nyaralása alatt mindenképpen látogassa meg a félszigeten található hangulatos Primostent, sétáljon végig a szűk utcácskáin, nézze meg kőházait. Rogoznica a hajósok körében kedvelt, ahol számos biztonságos, magas minőségű kikötő található. A Sibenik Riviérán való nyaralása alatt mindenképpen fedezze fel a térség természeti értékeit. Látogassa meg a nemzeti parkok valamelyikét, fedezze fel a Krk Nemzeti Park vízeséseit vagy a Kornáti-sziget Nemzeti Parkot, illetve mindenképpen nézze meg a Plitvicei-tavakat. Rogoznicában található természeti csodaként számontartott édes vízű tó, a „Sárkány szeme“. Látogassa meg a környék szigeteinek egyikét; Prvić, Murter vagy Zlarin.

Szállás ajánlatunk Šibenik Riviéra


Befogadó készség:
4 Személy
Ár (-tól):  29882 Ft /nap

Azonnal foglalható
The location of the apartment is awesome, the sea is 1 minute walk only. The apartment has private and designated beach side. Thanks area is absolutel...
Befogadó készség:
5 Személy
Ár (-tól):  22083 Ft /nap

Azonnal foglalható
Befogadó készség:
8 Személy
Ár (-tól):  38138 Ft /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit! Šibenik Riviéra Nyaralás és pihenés tengerparti szállásokban – Horvátország.

Šibenik Riviéra

Foglaljon tengerparti szállást a Sibenik Riviérán és strandoljon Primosten, Sibenik, Vodice vagy Rogoznica partjain

A térségben található aprókavicsos és homokos tengerpartok ideálisak gyermekes családoknak, ahol a forró nyári napokban a partok mentén lévő fenyvesek árnyékában hűsölhet. Kapcsolódjon ki valamely tengermelletti szállás teraszán napozva egy jó könyvel és élvezze az Ön elé táruló csodás panorámát. Ha kedveli az aktív pihenést, akkor Vodice ideális választás. A számos vízi sport mellett vitorlázhat, búvárkodhat, vízisíelhet, vizibiciklizhet stb, a parton strandröplázhat, kerékpározhat stb. Esténként sétáljon a tengerparti sétányokon és kóstolja meg a helyi éttermek és konobák( taverna) gasztronómiai különlegességeit. A tengermenti településeken hagyomány a hal esték szervezése, ahol a vendégek halból készült specialitásokat és házi borokat kóstolhatnak meg tradicionális helyi zene mellett.

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020