Apartmanok és házak medencével Sumpetar (Omis)

Válasszon legjobb medencés apartmant és házat Sumpetar (Omis) kínálatából

Sumpetar (Omis), 7+ top apartmanok és házak medencével

Az Adriagate.com segítségével könnyen és gyorsan megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő medencés apartmant vagy házat, amit Sumpetar (Omis) kínál. Nézze át a szállás leírásokat, vendégvéleményeket képeket és videókat.

Válasszon apartmant vagy házat medencével az Adriagate.com segítségével Sumpetar (Omis) területén. Vegyen részt törzsutas programunkban és legyen jogosult ajándék utalványunk valamelyikére 150€ értékig. Foglaljon apartmant hozzáadott költség nélkül, 72 órás pénzvissza fizetési garanciával, fizessen csak megérkezéskor.

Medencés apartmant vagy házat keres Sumpetar (Omis) desztinációban? Akkor jó helyen jár! Nézze át medencés apartman és ház kínálatunkat Sumpetar (Omis) desztinációban! Ugye milyen egyszerű medencés szállást találni Sumpetar (Omis) desztinációban?!


Azonnal foglalható
A Villa Leo Podstranában található, egy kis üdülőtelepülésen, nem messze Splittől. A település nemcsak kulturális hagyatékáról, boráról és az olívaola...
Befogadó készség:
8 Személy
Ár (-tól): 167727 Ft /nap

Befogadó készség:
12 Személy
Ár (-tól): 233944 Ft /nap

Befogadó készség:
6 Személy
Ár (-tól): 47094 Ft /nap

Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 12 napja
A Villa Petra a Cetina-folyó torkolatánál elhelyezkedő Omiš városkában található, Dalmácia szívében. A folyótorkolatnak köszöhetően a városközpontban ...
Befogadó készség:
10 Személy
Ár (-tól): 163761 Ft /nap

Befogadó készség:
10 Személy
Ár (-tól): 163761 Ft /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit!

Sumpetar (Omis) a medencés apartmanok és üdülőházak széles választékát nyújtja

Az Ön zavartalan pihenésének érdekében Sumpetar (Omis) területén található medencés apartmanok és üdülőházak széles választékát gyűjtöttük össze szálláskínálatunkban az Ön számára. A forró nyári napokon pihenjen a napágyakon napozva, és úszkáljon a medencében. Az estét pedig töltse szeretteivel Sumpetar (Omis) desztinációban található apartmanjának vagy üdülőházának medencéje mellett, élvezve a friss levegőt.

Medencés luxusapartmanok és üdülőházak Sumpetar (Omis) területén

Vendégeink számára Sumpetar (Omis) területén található, medencés luxusapartmanok és üdülőházak széles választékát gyűjtöttük össze, melyek egészen a legapróbb részletig modernek és stílusosan berendezettek. Élvezze a luxust Sumpetar (Omis) desztinációban, melyet a medencés apartman vagy üdülőház nyújt Önnek, és amelyben nem lehet része a mindennapok során.

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020