Apartmanok és házak medencével Kastelir

Válasszon legjobb medencés apartmant és házat Kastelir kínálatából

Kastelir, 22+ top apartmanok és házak medencével

Az Adriagate.com segítségével könnyen és gyorsan megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő medencés apartmant vagy házat, amit Kastelir kínál. Nézze át a szállás leírásokat, vendégvéleményeket képeket és videókat.

Válasszon apartmant vagy házat medencével az Adriagate.com segítségével Kastelir területén. Vegyen részt törzsutas programunkban és legyen jogosult ajándék utalványunk valamelyikére 150€ értékig. Foglaljon apartmant hozzáadott költség nélkül, 72 órás pénzvissza fizetési garanciával, fizessen csak megérkezéskor.

Medencés apartmant vagy házat keres Kastelir desztinációban? Akkor jó helyen jár! Nézze át medencés apartman és ház kínálatunkat Kastelir desztinációban! Ugye milyen egyszerű medencés szállást találni Kastelir desztinációban?!


Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 8 napja
Befogadó készség:
8 Személy
Ár (-tól): 66513 Ft /nap

Befogadó készség:
6 Személy
Ár (-tól): 81848 Ft /nap

Azonnal foglalható
Közös használatú medence. A medencét a 70272 és 70271-es kódszámú szálláshelyek vendégei használhatják. Ha szeretne csendben és nyugodt környezetben,...
Befogadó készség:
6 Személy
Ár (-tól): 23348 Ft /nap

Azonnal foglalható
Közös használatú medence. A medencét a 70272 és 70271-es kódszámú szálláshelyek vendégei használhatják.Ha szeretne csendben és nyugodt környezetben, ...
Befogadó készség:
4 Személy
Ár (-tól): 23348 Ft /nap

Azonnal foglalható
Befogadó készség:
6 Személy
Ár (-tól): 82436 Ft /nap

 Medence
Medence
Légkondicionáló
Azonnal foglalható
Befogadó készség:
8 Személy
Ár (-tól): 84385 Ft /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit!

Kastelir a medencés apartmanok és üdülőházak széles választékát nyújtja

Az Ön zavartalan pihenésének érdekében Kastelir területén található medencés apartmanok és üdülőházak széles választékát gyűjtöttük össze szálláskínálatunkban az Ön számára. A forró nyári napokon pihenjen a napágyakon napozva, és úszkáljon a medencében. Az estét pedig töltse szeretteivel Kastelir desztinációban található apartmanjának vagy üdülőházának medencéje mellett, élvezve a friss levegőt.

Medencés luxusapartmanok és üdülőházak Kastelir területén

Vendégeink számára Kastelir területén található, medencés luxusapartmanok és üdülőházak széles választékát gyűjtöttük össze, melyek egészen a legapróbb részletig modernek és stílusosan berendezettek. Élvezze a luxust Kastelir desztinációban, melyet a medencés apartman vagy üdülőház nyújt Önnek, és amelyben nem lehet része a mindennapok során.

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020