Apartmanok és házak medencével Kastel Novi

Válasszon legjobb medencés apartmant és házat Kastel Novi kínálatából

Kastel Novi, 10+ top apartmanok és házak medencével

Az Adriagate.com segítségével könnyen és gyorsan megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő medencés apartmant vagy házat, amit Kastel Novi kínál. Nézze át a szállás leírásokat, vendégvéleményeket képeket és videókat.

Válasszon apartmant vagy házat medencével az Adriagate.com segítségével Kastel Novi területén. Vegyen részt törzsutas programunkban és legyen jogosult ajándék utalványunk valamelyikére 150€ értékig. Foglaljon apartmant hozzáadott költség nélkül, 72 órás pénzvissza fizetési garanciával, fizessen csak megérkezéskor.

Medencés apartmant vagy házat keres Kastel Novi desztinációban? Akkor jó helyen jár! Nézze át medencés apartman és ház kínálatunkat Kastel Novi desztinációban! Ugye milyen egyszerű medencés szállást találni Kastel Novi desztinációban?!


Befogadó készség:
10 Személy
Ár (-tól): 110091 Ft /nap

Befogadó készség:
5 Személy
Ár (-tól): 40825 Ft /nap

Befogadó készség:
8 Személy
Ár (-tól): 119266 Ft /nap

Azonnal foglalható
A ház csendes környezetben, egy kb. 4000 m2-es telken található, és gyönyörű kerttel rendelkezik. Az épület két, egymástól különválasztott házból áll....
Befogadó készség:
8 Személy
Ár (-tól): 95674 Ft /nap

Befogadó készség:
3 Személy
Ár (-tól): 40183 Ft /nap

Befogadó készség:
5 Személy
Ár (-tól): 59633 Ft /nap

Befogadó készség:
2 Személy
Ár (-tól): 29161 Ft /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit!

Kastel Novi a medencés apartmanok és üdülőházak széles választékát nyújtja

Az Ön zavartalan pihenésének érdekében Kastel Novi területén található medencés apartmanok és üdülőházak széles választékát gyűjtöttük össze szálláskínálatunkban az Ön számára. A forró nyári napokon pihenjen a napágyakon napozva, és úszkáljon a medencében. Az estét pedig töltse szeretteivel Kastel Novi desztinációban található apartmanjának vagy üdülőházának medencéje mellett, élvezve a friss levegőt.

Medencés luxusapartmanok és üdülőházak Kastel Novi területén

Vendégeink számára Kastel Novi területén található, medencés luxusapartmanok és üdülőházak széles választékát gyűjtöttük össze, melyek egészen a legapróbb részletig modernek és stílusosan berendezettek. Élvezze a luxust Kastel Novi desztinációban, melyet a medencés apartman vagy üdülőház nyújt Önnek, és amelyben nem lehet része a mindennapok során.

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020