Apartmanok és házak medencével Drasnice

Válasszon legjobb medencés apartmant és házat Drasnice kínálatából

Szállás közeliben Drasnice
Megtekintés térképen Megtekintés térképen
Több  Bezár 

Medencés apartmant vagy házat keres Drasnice desztinációban? Akkor jó helyen jár! Nézze át medencés apartman és ház kínálatunkat Drasnice desztinációban! Ugye milyen egyszerű medencés szállást találni Drasnice desztinációban?!


Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 2 órája
A Villa Drago az Adria turisztikailag egyik legnépszerűbb településén, Makarskában található. Makarskát mediterrán klíma, buja növényzet, és számos ka...
Befogadó készség:
10 Személy
Ár (-tól): 103975 Ft /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit!

Drasnice

Drasnice a medencés apartmanok és üdülőházak széles választékát nyújtja

Az Ön zavartalan pihenésének érdekében Drasnice területén található medencés apartmanok és üdülőházak széles választékát gyűjtöttük össze szálláskínálatunkban az Ön számára. A forró nyári napokon pihenjen a napágyakon napozva, és úszkáljon a medencében. Az estét pedig töltse szeretteivel Drasnice desztinációban található apartmanjának vagy üdülőházának medencéje mellett, élvezve a friss levegőt.

Medencés luxusapartmanok és üdülőházak Drasnice területén

Vendégeink számára Drasnice területén található, medencés luxusapartmanok és üdülőházak széles választékát gyűjtöttük össze, melyek egészen a legapróbb részletig modernek és stílusosan berendezettek. Élvezze a luxust Drasnice desztinációban, melyet a medencés apartman vagy üdülőház nyújt Önnek, és amelyben nem lehet része a mindennapok során.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!