Apartmanok és házak medencével Benkovac

Válasszon legjobb medencés apartmant és házat Benkovac kínálatából

Benkovac, 1+ top apartmanok és házak medencével

Az Adriagate.com segítségével könnyen és gyorsan megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő medencés apartmant vagy házat, amit Benkovac kínál. Nézze át a szállás leírásokat, vendégvéleményeket képeket és videókat.

Válasszon apartmant vagy házat medencével az Adriagate.com segítségével Benkovac területén. Vegyen részt törzsutas programunkban és legyen jogosult ajándék utalványunk valamelyikére 150€ értékig. Foglaljon apartmant hozzáadott költség nélkül, 72 órás pénzvissza fizetési garanciával, fizessen csak megérkezéskor.

Medencés apartmant vagy házat keres Benkovac desztinációban? Akkor jó helyen jár! Nézze át medencés apartman és ház kínálatunkat Benkovac desztinációban! Ugye milyen egyszerű medencés szállást találni Benkovac desztinációban?!


Azonnal foglalható
A Villa Marina Benkovac településen található, nem messze Biograd na moru-tól. Benkovac környékére már a régmúlttól fogva jellemző a különböző fajta, ...
Befogadó készség:
6 Személy
Ár (-tól): 82568 Ft /nap

Befogadó készség:
8 Személy
Ár (-tól): 42070 Ft /nap

Befogadó készség:
9 Személy
Ár (-tól): 100917 Ft /nap

Befogadó készség:
6 Személy
Ár (-tól): 29180 Ft /nap

Befogadó készség:
4 Személy
Ár (-tól): 61232 Ft /nap

Befogadó készség:
10 Személy
Ár (-tól): 200438 Ft /nap

Befogadó készség:
10 Személy
Ár (-tól): 172216 Ft /nap

Befogadó készség:
9 Személy
Ár (-tól): 133944 Ft /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit!

Benkovac a medencés apartmanok és üdülőházak széles választékát nyújtja

Az Ön zavartalan pihenésének érdekében Benkovac területén található medencés apartmanok és üdülőházak széles választékát gyűjtöttük össze szálláskínálatunkban az Ön számára. A forró nyári napokon pihenjen a napágyakon napozva, és úszkáljon a medencében. Az estét pedig töltse szeretteivel Benkovac desztinációban található apartmanjának vagy üdülőházának medencéje mellett, élvezve a friss levegőt.

Medencés luxusapartmanok és üdülőházak Benkovac területén

Vendégeink számára Benkovac területén található, medencés luxusapartmanok és üdülőházak széles választékát gyűjtöttük össze, melyek egészen a legapróbb részletig modernek és stílusosan berendezettek. Élvezze a luxust Benkovac desztinációban, melyet a medencés apartman vagy üdülőház nyújt Önnek, és amelyben nem lehet része a mindennapok során.

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020