Orebic

OrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebicOrebic

fler bilder

Stäng

     
 • Share

Turistmål info Orebic

Orebić ligger på den sydvästra delen av Peljesac halvön längst ner av St Elias kulle. Det är en vagga sjökaptener och sjömän, vars rika tradition hålls på Sjöhistoriska museet. Följande kulturminnesmärken kan besökas i Orebić: Franciscan kloster med en utkik, kyrkan Our Lady och ett museum, Skvar, kaptenen hus, rektor palats, kaptenens kyrkogården och vingården. Staden erbjuder ett brett utbud av turistattraktioner. Vi rekommenderar boka boende i ett av hotellen eller i en privatägd lägenhet. Den Trstenica Bay erbjuder en stor sandstrand, och om du söker efter ensamhet hittar du många klippiga vikar och bukter med små stränder i närheten. Sportentusiaster kan njuta av bad, surfing, vattenskidor, rodd, segling och dykning. Det omgivande Orebić Området är lämpligt för vandring och samla örter, vilket ger dig möjlighet att smaka och köpa hemgjord Peljesac vin eller sherry.

Under sommaren Orebić har många festligheter såsom "kvällar Folklore", "Kväll i Peliška Sails" och olika konserter. Du kan ha en smak av lokal mat i några av de restauranger, bland vilka är följande: Karako, Posejdon, Rondela, Marco Polo, Pelješki Dvori. Det är mycket viktigt att notera närheten av den vackra ön Korcula som lätt kan nås med färja (10-15 minuters bilresa), samt städerna Dubrovnik, Makarska och Ston.

Måste-se platser:

Dubrovnik är en stad av unika och världsberömda kulturarv och skönhet. Det är känt som ett av de mest attraktiva och mest berömda UNESCO städerna i Medelhavet. Du kan besöka de olika historiska platser såsom: stadsmurar, St Lukes torn, fort Minceta, Lovrijenac, Revelin och Bokor, rektor palats, Onofrios fontän, Sponza slott, Dubrovnik katedralen, St Blaise kyrka, franciskanerkloster, Ronald Brown Memorial hem Rupé etnografiskt museum, Orlando staty, staden klocktornet och många andra.

Makarska är en av de mest kända turistmålen vid Adriatiska kusten. Staden är full av turism och alla är säker på att hitta något till belåtenhet. Makarska har flera historiska monument såsom Franciscan monestary (som inkluderar en Pinacothec, ett bibliotek, en Malacological museum, och "Planina i Mer" institut) kyrkan St Mark, kyrkan St Peter, Stadsmuseet och kyrkan St Philip. De som föredrar sport och rekreation kan delta i cykling, segling, jet-ski ridning, basket, jakt, fotboll, volleyboll, paragliding, vandring, forsränning, fiske och dykning.

Ston är staden av salt ligger i början av halvön Peljesac. Den mest dominerande aktiviteten i staden är vinproduktion. Den domineras av den längsta stenmur i Europa (5,5 km). I Ston kan du besöka St Mikaels kyrka, kyrka Lady of Luzin, den stora Kaštio, kontoret för Dubrovnik republikens rektor palats, Napoleons Street och Gadnja grottan.

Du kan göra boende reservationer som en del av en av våra erbjudanden och utforska skönheten i södra Dalmatien. Njut av en oförglömlig semester med din familj och vänner.

Se mer  Stäng  

Gästkommentarer Orebic

Fantastisk
4.4
Övergripande betyg av gästerna
Atmosfär
4.5
Säkerhet
4.6
Stränder
4.4
Turisterbjudande
4
Vänlig lokalbefolkning
4.6

0/26
Visa på kart Visa på kart

Välj riviera

HITTA BOENDE
Var?
Check in
Check out
Vuxna 18+
Barn 0-17

Orebic rekommenderat boende

*priser för juni 2021 baserat på den maximala kapaciteten för en vistelse på minst 7 dagar

Lägenhet - Orebic Lägenheter Zdravko Från 863 SEK
 • Orebic,
 • Personer: 4
 • Gästers betyg: 4,8
 • Senaste reservationen för 23 timmar
Lägenhet - Orebic Lägenheter Anto Från 604 SEK
 • Orebic,
 • Personer: 2-4
 • Gästers betyg: 5,0
 • Orebic,
 • Personer: 2-3
 • Gästers betyg: 4,2
Lägenhet - Orebic Lägenheter Spomenka Från 503 SEK
 • Orebic,
 • Personer: 2-4

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020