Cervar - Porat (Porec)

Plats: Blå Istrien
Cervar - Porat (Porec)Cervar - Porat (Porec)Cervar - Porat (Porec)Cervar - Porat (Porec)Cervar - Porat (Porec)Cervar - Porat (Porec)Cervar - Porat (Porec)Cervar - Porat (Porec)Cervar - Porat (Porec)Cervar - Porat (Porec)Cervar - Porat (Porec)Cervar - Porat (Porec)Cervar - Porat (Porec)Cervar - Porat (Porec)

fler bilder

Stäng

     
 • Share

Turistmål info Cervar - Porat (Porec)

Červar-Porat är en turistort med en marina som ligger 3 km från centrum av Istrien staden Poreč. Den byggdes i en väl indragen St Marina Bay, omgivet av olivlundar och skogar barr. Stranden i Červar-Porat är 1,5 kilometer lång, ligger 500 meter från centrum av orten. Om du letar efter rekreation finns flera tennisbanor i stan och cykel vägar längs havet ansluter Červar i Porec. Hamnen i grannstaden Lunga viken har en kapacitet på 450 bäddar. Invånarna i Červar-Porat är helt ägnas åt turism, så att du kan välja från ett stort antal restauranger, pubar och platser för underhållning. Njut det lokala köket, inklusive Istrien skinka, hemlagad fläskkarré och korv, minestrone, oliv, sparris, hemlagad pasta på olika sätt, Fritters och kroštule. Glöm inte att smaka på många lokala Istrien viner av exceptionell kvalitet.

En av de mest kända restauranger i Istrien är "Dvi Murve" som har vunnit många utmärkelser och har varit med på listan över de 100 restauranger enligt Vi rekommenderar Červar-Porat för semester för alla typer av människor "Gastronaut." - Familjer, ungdomar och de som vill rekreation - som vill ha en mängd olika aktiviteter. I uppgörelsen själva hittar du allt innehåll som behövs för en bekväm semester. Missa inte chansen att besöka National Park Brijuni, som är den vackraste ön kluster i Istrien, liksom Poreč, Pula och Rovinj.

Måste-se platser:

Poreč är en av de större turistmålen på halvön Istrien. Staden är känd för sina historiska monument (norra fästning, Fivepoints fästning, kanon, medeltida stadsmurarna och Eufrasiusbasilikan) och dess naturliga skönhet (Baredine, Mark-och Pincinova grottor, grupp av träd i närheten av St Anne kyrkan av Červar ). Sport och fritid fans kan njuta av aktiviteter såsom dykning, jet-ski ridning, fiske, vattenskidor, promenader, cykling, golf, jakt eller paintball. De som föredrar extrema sporter kan uppleva bergsklättring eller verksamhet på adrenalin park "Akros."

Pula är en stad rik på historia och kulturella monument. Staden domineras av den 6: e största antika amfiteatern i världen. Bortsett från amfiteatern och har Pula många andra historiska monument såsom Augustus tempel, triumfbåge av Segijans, forumet, portar Hercules, kyrka och kloster av St Frances, slott, marin kyrkogård och många andra. Staden erbjuder ett brett utbud av sport-och fritidsaktiviteter också. Du kan delta i vindsurfing, basket, tennis, segling, panorama flyg, naturen klättring, golf, dykning, vandring och cykling.

Rovinj är en liten stad belägen på den västra kusten av Istrien. Den är rik med historiska landmärken, som vi rekommenderar följande: Old Town, stadsmuren och Gates, Church of St Eufemia, Baptistry i den heliga Treenigheten, Franciscan kloster och slottet på ön S: t Andrew. Bortsett från sina historiska landmärken är Rovinj rikt med naturlig skönhet, liksom. Var noga med att besöka sevärdheter som Limska Draga, Rovinj öarna och kustregionen, "Zlatni Rat" Forest Park "Fantazija" stenbrott "Palud" Marsh och Dvije Sestrice öarna.

Gör boende bokningar från vårt erbjudande, koppla av och tillbringa en romantisk och händelserik semester med din familj och vänner.

Se mer  Stäng  

Gästkommentarer Cervar - Porat (Porec)

Väldigt bra
3.1
Övergripande betyg av gästerna
Atmosfär
3.2
Säkerhet
4
Stränder
2.5
Turisterbjudande
2.5
Vänlig lokalbefolkning
3.5

0/5
Visa på kart Visa på kart

Välj riviera

HITTA BOENDE
Var?
Check in
Check out
Vuxna 18+
Barn 0-17

Cervar - Porat (Porec) rekommenderat boende

*priser för juni 2021 baserat på den maximala kapaciteten för en vistelse på minst 7 dagar

 • Cervar - Porat (Porec),
 • Personer: 2-4
 • Senaste reservationen för 2 dagar
Lägenhet - Kukci Lägenheter Milica Från 449 SEK
 • Kukci,
 • Personer: 4-6
 • Senaste reservationen för 4 dagar
Hus - Kukci Villa Evita Från 2197 SEK
 • Kukci,
 • Personer: 6-8
Hus - Vabriga Villa Jasna Från 2546 SEK
 • Vabriga,
 • Personer: 6

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020