Srima (Vodice)

Location: Sibenik Riviera
Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)Srima (Vodice)

Foto album

Sluiten

     
 • Share

Toeristische bestemming info Srima (Vodice)

Srima is een klein pittoresk kuststadje aan de Sibenik Riviera, aangesloten op Vodice. Het toerisme begon zich in Srima ongeveer twintig jaar geleden te ontwikkelen met de bouw van kwalitatieve accommodaties in privéwoningen. Er zijn verschillende archeologische bezienswaardigheden uit de vroegchristelijke periode (6e eeuw), terwijl de stad zelf voor het eerst in het begin van de 16e eeuw werd vermeld. Srima trekt gasten aan die het op prijs stellen om op vakantie te gaan naar een typisch kleine Dalmatische stad met prachtige zandstranden en schone stranden. Srima is gelegen op slechts 3 km van Vodice, die is uitgegroeid tot één van de meest bezochte toeristische bestemmingen aan de Adriatische kust. Vodice heeft de "De bloem van het toerisme" ontvangen, toegekend aan bestemmingen met een bijzonder aantrekkelijk toeristisch aanbod. Bezoek de kerk van Sint Elijah de profeet (een kleine kerk als bewijs van een uitgestorven dorp en het leven in de velden), de parochiekerk van Sint-Kruis met een klokkentoren (de barokke kerk werd gebouwd op de fundamenten van een nog oudere kerk), Coric toren (gebouwd van steen afkomstig van het eiland Brac en omdat het tijdens turbulente tijden werd gebouwd, beschikt het over een hoge muur) en vele andere attracties.

De bekendste stranden in Vodice zijn het zandstrand "Blue Beach", die een kleiner oppervlak heeft en bekroond is met een blauwe vlag, en de "Hangar" strand dat zich uitstrekt over meerdere kilometers. Het is rijk aan diverse sportactiviteiten, restaurants, cafés, fastfood, banketbakkers en gezonde voedselwinkels. Dit is waar de beroemde bar "Huka" ligt, die zijn gasten dag en nacht vermaakt. Vodice is ook de thuisbasis van 'Hacienda', één van de meest beroemde nachtclubs aan de Adriatische kust, waar u zich elke avond tot in de ochtenduren kunt vermaken. Als u graag de culinaire specialiteiten van deze regio wilt proeven, dan kunt u de verschillende restaurants in Vodice proberen, waarvan wij de volgende aanraden: "Arausa", "Roki", "Makina", "Rico", "Dalmacija". Als u van pittiger eten houdt, dan kunt u terecht in het Mexicaanse restaurant "Santa Maria". Als u op zoek bent naar een rustige plek verwijderd van hotels en lawaaierige plaatsen, dan adviseren wij de appartementen, kamers en vakantiehuizen in Srima. Tijdens uw verblijf in Srima adviseren wij u ook om grotere toeristische bestemmingen zoals Sibenik, Primosten, Trogir en Split te bezoeken.

Meer  Sluiten 

Guest reviews Srima (Vodice)

Uitstekend
4.6
Overall guest rating
Atmosfeer
4.6
Veiligheid
4.7
Stranden
4.6
Toeristisch aanbod
4.4
Vriendelijke bevolking
4.7

0/65
Bekijk op kaart Bekijk op kaart

Kies een riviera

ZOEK ACCOMMODATIE
Waar?
Aankomst
Vertrek
Volwassenen 18+
Kinderen 0-17

Srima (Vodice) aanbevolen accommodatie

* prijzen op juli 2020 voor een minimum verblijf van 7 dagen

Appartement - Srima (Vodice) Appartementen Zlata Vanaf 117 €
 • Srima (Vodice),
 • Personen: 2-3
 • Guests rating: 4,4
 • Most recent reservation 17 days ago
Appartement - Srima (Vodice) Appartementen Ivan Vanaf 168 €
 • Srima (Vodice),
 • Personen: 2-5
 • Guests rating: 5,0
 • Srima (Vodice),
 • Personen: 3-5
 • Guests rating: 4,8
 • Most recent reservation 8 hours ago
Appartement - Srima (Vodice) Appartementen Jelena Vanaf 171 €
 • Srima (Vodice),
 • Personen: 6-8
 • Guests rating: 4,4
 • Most recent reservation 14 days ago

Het beste van Kroatië, in uw inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020