Pandémie Covid 19 úplne otriasla svetom v roku 2020 a odvetvia cestovného ruchu je jedným z najviac zasiahnutých sektorov ekonomiky. Pandémie drasticky zmenila náš spôsob života, napriek všetkým výzvam, ktorým každý z nás počas tohto náročného roka musel čeliť, stále existujú prvky nášho života, ktoré sú tak hlboko spojené s naším vnútorným bytím, že sa ich jednoducho nemôžeme zbaviť, ak si chceme uchovať všeobecné fyzické a duševné zdravie.

Cestovanie, podobne ako vzduch, ktorý dýchame, alebo jedlo, ktoré jeme, je základnou súčasťou života hlboko zakoreneného v našom bytí. Cestovanie musí byť vždy možné bez ohľadu na okolnosti, pretože je to naše konečné vyjadrenie slobody. Cestovné kancelárie sa museli ako nikdy predtým prispôsobiť, aby zabezpečili, že sa cestujúci po celom svete budú cítiť v bezpečí a môžu si užiť zaslúženú dovolenku.

Súkromné ubytovanie ako najlepšia voľba pre dovolenku počas pandémie

Cestovná kancelária Adriagate zo Splitu je skvelým príkladom toho, ako sa prispôsobiť týmto mimoriadnym okolnostiam. Veľká časť práce, ktorú Adriagate odvádza, je založená a spojená predovšetkým s ponukou ubytovania všetkého druhu v súkromí, od apartmánov, cez rekreačné domy, vily až po tradičné domy na samote a majáky. Ubytovanie v súkromí je v podstate najlepší spôsob, ako stráviť dovolenku počas pandémie. Prázdninové domy, vily, domy na samote alebo majáky ponúkajú úplné súkromie ďaleko od davov a často sa nachádzajú na relatívne izolovaných miestach obklopených nedotknutou prírodou.

Ubytovanie v súlade s najvyššími epidemiologickými normami a predpismi

Zdravie a bezpečnosť sú na prvom mieste

Bezpečnosť a zdravie je prvotný starostí väčšiny klientov. Výhodné umiestnenie a typ ubytovania nemôžu plne zaručiť dodržiavanie najvyšších bezpečnostných a hygienických štandardov. Toho si je Adriagate vedomá a v tomto ohľade tiež vynikla. Ihneď po vypuknutí vírusu kontaktovala agentúra všetky hostiteľa, aby čelila novej kríze čo najúčinnejšie a definovala pravidlá, pričom kládla silný dôraz na čistotu a hygienu.

Čistota a hygiena ako hlavné priority

Najdôležitejšie zavedené opatrenie sa týka všeobecnej čistoty ubytovanie. Hostitelia musí k dôkladnej dezinfekcii ubytovanie použiť rukavice a schválené dezinfekčné prostriedky. Posteľná bielizeň, uteráky a ďalšie bielizeň sa perú pri teplote 90 stupňov Celzia v súlade s pravidlami a predpismi.

Všetky ubytovacie jednotky musia byť vybavené lekárničkou s teplomerom. Hostia majú k dispozícii dezinfekčné prostriedky a rúška. Pri privítanie hosťa a rozhovore s ním by hostiteľ a hosť mali používať rúšku a dodržiavať nevyhnutný odstup v súlade s platnými epidemiologickými opatreniami. Adriagate dala hostiteľom pokyn, aby sa neustále riadili všetkými bezpečnostné protokoly, ktoré zabezpečujú dodržiavanie najvyšších bezpečnostných štandardov.

Dôveryhodný partner

Rezervácia ubytovanie cez Adriagate zaručuje, že vybrané ubytovanie spĺňa najvyššie epidemiologické štandardy a predpisy, čo vám zaistí bezstarostnú dovolenku v destinácii, ktorú si vyberiete. Majte na pamäti, že by ste nemali prestať žiť.

Pandémiu by ste nemali brať na ľahkú váhu, existujú obmedzenia, ale stále existuje spôsob, ako znovu získať slobodu, cestovať a zbaviť sa neustáleho prílivu negatívnych informácií. Urobte preto prvý zásadný krok a prežite dovolenku v Chorvátsku s Adriagate.

Rezervujte si ubytovanie