Poljica

PoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljicaPoljica

fler bilder

Stäng

     
 • Share

Turistmål info Poljica

Poljica är en liten turistort som ligger bara 2,5 km från Marina. Det är den perfekta semestern plats för dem som söker en lugn semester på en av sina steniga eller steniga stränder. Det finns ingen nattliv här, så de som söker underhållning av detta slag kan gå till närliggande Primošten som är hem till en av de mest populära nattklubbar i Dalmatien - Aurora. Varje år i Poljica finns en tävling för bästa soparnik av kriterierna smak, ingredienser och bakning (soparik - en Lenten skål gjord av mangold, persilja och lök). Du kan smaka på specialiteter i detta område i "Kačina" restaurang. Marina, som ligger bara 2,5 km bort är en liten stad som ligger i en vik som är väl känd för sina vackra stränder. De sandiga och stenstränder av Marina erbjuder olika aktiviteter såsom dykning och segling och du kan också njuta av kulinariska specialiteter i området på en restaurang som ligger på stranden själv. Under din vistelse i Poljica, missa inte de närliggande historiska städerna:

Trogir, som bara är 11km bort, är också känd som "Museum staden." Sitt extra historiska arv lockar många turister. Vittne sitt lager arvet: den Garagnin slottet, North stadsporten, stadens stora torg, portal av Radovan, St Lovre katedralen och många andra historiska monument.

Split ligger i den varmaste delen av Adriatiska havet. Detta evigt ung stad kommer att imponera dig med dess kulturella arv. Se hjärtat av staden - Diocletianus palats, strandpromenad, Iron Gate, Gregory av Nin-statyn, Marjan Park och många andra vackra staden.

Šibenik är den äldsta själv bosatte sig staden i Kroatien. Den är berömd för sitt kulturella arv och de små öarna som omger den (Kaprije, Zirje, Zlarin, Obonjan). Besök sina fästningar och sakrala monument (St Nicholas och St Johns fästningar, stadsmurar, torn och portar, fyra brunnar, St Jacobs katedralen, kyrkor och kloster). Delta i de många festligheterna som de kör på kvällar och Internationella Barnens Festival.

Primošten är en kuststad belägen på en halvö som omges av sju små öar. Det är 22km bort från Poljica. Du kan känna Medelhavet atmosfär i centrum som består av stenhus och smala gator. Dess huvudsakliga attraktioner är kyrkorna S: t George och St Rocco. För dem som söker sport och rekreation, erbjuder Primošten bordtennis, tennis, beachvolley, floaters, parasailing, jet ski ridning och ett dykcenter med dykskola.

Gör boende bokningar från vårt erbjudande för Poljica och njuta av lugn och ro i denna stad, men om du är på jakt efter en natt liv eller annan historisk arv, kan du besöka Trogir, Split, Sibenik och Primosten.

Se mer  Stäng  

Gästkommentarer Poljica

Fantastisk
4.5
Övergripande betyg av gästerna
Atmosfär
4.8
Säkerhet
4.8
Stränder
4.3
Turisterbjudande
4
Vänlig lokalbefolkning
4.5

0/7
Visa på kart Visa på kart

Välj riviera

HITTA BOENDE
Var?
Check in
Check out
Vuxna 18+
Barn 0-17

Poljica rekommenderat boende

*priser för juni 2021 baserat på den maximala kapaciteten för en vistelse på minst 7 dagar

Lägenhet - Poljica Lägenheter Tina Från 591 SEK
 • Poljica,
 • Personer: 2-4
Lägenhet - Poljica Lägenheter Marko Från 688 SEK
 • Poljica,
 • Personer: 4-6
 • Gästers betyg: 4,7
Lägenhet - Poljica Lägenheter Katarina Från 761 SEK
 • Poljica,
 • Personer: 3-5
 • Gästers betyg: 5,0
Lägenhet - Poljica Lägenheter Jasminka Från 504 SEK
 • Poljica,
 • Personer: 2-3

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020