Sudurad - eiland Sipan

Toeristische bestemming info Sudurad - eiland Sipan

In de directe omgeving van Dubrovnik, aan de kust van Sipan het grootste eiland van de beroemde Dubrovnik Elafitski archipel, nam Sudurad zijn plaats onder de zon, één van de twee bewoonde plekken op dit eiland. Het eiland Sipan wordt door de Kolocep kanaal van de kust gescheiden en wordt omgeven door een aantal kleinere eilanden. Het is bekend om zijn vele kleine baaien, heldere zee en een verscheidenheid aan vissoorten.

Het grootste deel van het eiland bestaat uit een vruchtbaar veld, Sipansko veld, waar olijven, druiven en vijgen worden geteeld. Het hele eiland bestaat uit ongeveer dertig kerken die werden gebouwd in de middeleeuwen, maar de meeste van hen werden resulteerden in ruïnes. In Surudaj, nabij de haven is er een renaissance kasteel van de familie Stjepovic - Skocibuha. Er is ook een toren Pakljena uit 1529 en de kerk van de Heilige Geest met een plat dak, de grootste van zijn soort op de Adriatische zee.

Boek een accommodatie uit ons aanbod en ontdek de magie van de grootste Elafitski eiland. Beleef een droomvakantie met uw familie of vrienden.

Toon meer
Laat minder zien
ZOEK ACCOMMODATIE
Waar?
Aankomst
Vertrek
Volwassenen 18+
Kinderen 0-17

Explore Sudurad - eiland Sipan by property type

keep exploring Sudurad - eiland Sipan Regio:

Plaatsen in de omgeving

Sudurad - eiland Sipan aanbevolen accommodatie

* prijzen op juni 2024 voor een minimum verblijf van 7 dagen

Het beste van Kroatië, in uw inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024