Accommodatie Plitvice

Accommodatie NP Plitvicemeren en omgeving

Vind de beste accomodatie in Plitvice, die zal voldoen aan al uw wensen. Wij bieden een groot aantal appartementen, kamers en huizen aan naast het Nationaal Park Plitvicemeren en omgeving. Als u de schoonheid van Plitvice wilt ervaren, kies dan een accommodatie in het park en ervaar direct de ongerepte natuur van Plitvice.

Opmerking: For higher number of results we recommend that you choose Saturday as the first day of your arrival during the peak season!
We hebben de gewenste accommodatie niet gevonden, verander de gegevens.

Haven’t find what you are looking for?

NEEM CONTACT MET ONS OP


Plitvice Accommodatie
Wilt u de Plitvicemeren bezoeken en verblijven in een superieure accommodatie vlak naast het nationaal park?

Wil je van een relaxte vakantie genieten? Kies voor een vakantie aan de Plitvice meren, één van de mooiste natuurgebieden in Europa. Tussen het beboste gebergte liggen vlak onder elkaar de 16 kristalheldere meren van Plitvice, die met elkaar verbonden zijn door adembenemende watervallen. Vlak in de buurt van de meren kun je in een hotel of privé accommodatie verblijven.

Privé accommodatie bestaat uit kamers of appartementen bij een gast familie, waar je door gastvrijheid verwelkomd wordt. Bekijk ons aanbod van hotels en appartementen en reserveer een heerlijke vakantie aan de Plitvice meren.

Het beste van Kroatië, in uw inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020