Kroatien transport

E-postanmälan 
Lär känna Kroatien genom våra bloggares roliga berättelser!

Organisera din transport i Kroatien redan nu och boka din flygplatstransport, hyrbil eller färjebiljett i förväg.

Om du anländer till Kroatien via flygplan eller båt organiserar vi transfers från flygplatsen eller hamnen till ditt boende. Vi erbjuder också ett stort utbud av hyrbilar i hela Kroatien.

Boka färjebiljetter redan för bilfärjorna mellan Italien och Kroatien, Ancona – Split, Venedig – Porec och andra linjer.

Färjebiljetter

Ferry tickets Adriagate

Om du bestämmer dig för att resa till Kroatien med båt så säljer vi färjebiljetter mellan Italien och Kroatien på följande linjer:
Ancona - Split,
Venedig - Pula,
Venedig - Porec,
och andra destinationer.

Adriagate erbjuder också möjligheten att organisera en transfer att hämta upp dig från hamnen och köra dig till ditt boende.
Boka din färjebiljett till Kroatien i förväg!

Se mer 

Hyr en bil

Rent-a-car Adriagate

Boka biluthyrning till överkomliga priser i Kroatien och besöka alla de bästa destinationerna i Kroatien. Adriagate erbjuder ett brett sortiment av hyrbilar, välj en bil som passar dig och boka den online. Missa inte att utforska skönheten av den kroatiska kusten.

Se mer 

Transport

Transfers Adriagate

Anländer du till Kroatien med färja eller flygplan och vill bli hämtad från flygplatsen eller hamnen? Vi organiserar transfers från flygplatsen eller hamnen. Till ditt boende med bil, van eller buss, beroende på antalet personer i ditt sällskap. Boka bekväm transport i förväg från Split, Dubrovnik, Rijeka och Zadars flygplats eller hamn, så väl som transfers på andra destinationer.

Se mer 

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2022