Agrotoerisme Dalmatie, agro-accommodatie Dalmatie

Dalmatie agro-huizen en authentieke boerenhuizen

Dalmatie Top bestemmingen

Top bestemmingen

Steden

Eilanden

Agrotoerisme Dalmatie! Aanbevolen accommodatie

Bovengemiddeld 4,6

Meteen boekbaar
Most recent reservation 7 days ago
Located 16 km from the center of Dubrovnik and 4 km from the Adriatic road, Vican apartments are the ideal place for those who want to escape from eve...
Agrotoerisme capaciteit:
9 Personen
Price from:
309 € per dag
Accommodatie in de omgeving Dalmatie
Bekijk op kaart Bekijk op kaart

Dalmatie en agrotoerisme zijn een onvergetelijke combinatie van natuur en ontspanning. Dalmatie biedt u alle schoonheden en charmes van agrotoerisme aan, dankzij authentieke plattelandshuizen en agro-huizen in de natuur. Dalmatie biedt een onderscheidend en verrassend aanbod van de ware Kroatische dorpen.

De prachtige huizen op het plattenland zullen een unieke indruk van de dorpen achterlaten, met alle schoonheden en charmes van de plattelandse sfeer. Selecteer een agro-accommodatie en geniet van een rustige en ontspannen vakantie, die slechts Dalmatie u kan bieden. Kies één van de agro-huizen uit ons aanbod van agro-accommodaties met behulp van het Adriagate.com Loyaliteitsprogramma, én download uw voucher ter waarde van € 150.

Dalmatie en agrotoerisme is een onvergetelijke combinatie van natuur en ontspanning. Bekijk eens wat onze laatste gasten geboekt hebben!

Dalmatie

Het beste van Kroatië, in uw inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020