Kastel Sucurac

Местонахождение: Ривьера Сплит и Трогир
Kastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel Sucurac

Больше фотографий

Закрой

     
 • Share

Туристический информация Kastel Sucurac

Kaštel Sućurac je jedan od sedam Kaštela između Trogira i Splita. Sućurac je najistočniji kaštel i nalazi se najbliže Solinu. Naselje je niknulo u plodnoj zaravni. Plaže Kaštelanske rivijere nadovezuju se u nizu od 6 kilometara neprekinutih uvala i kupališta zaklonjenih hladovinom borova i tamarisa. Svojim ljepotama ovo je područje od pamtivijeka privlačilo ljude, od starogrčkih pomoraca, rimskih patricija, hrvatskih kraljeva i vladara, vrijednih voćara i povrtlara do suvremenih turista. Tu su se u antičko doba gradili ljetnikovci, mnoge kuće su sagrađene od starog materijala te se i danas vide ulomci građevinskih ukrasa, nadgrobnih spomenika i natpisa zazidani u kuće mještana. U Kaštel Sućurcu se nalazi najstarija obrambena kula koja je dodatnim zahvatima postala naselje uz more.

Kaštel Sućurac je idealna destinacija za sve one koji žele provesti miran odmor, a blizina Splita, turističke metropole srednje Dalmacije, jamči obilje najraznovrsnije zabave i velik izbor mjesta za večernji izlazak. Posjetite Split, Trogir i Makarsku.

Obavezno posjetite

Split je drugi grad po veličini u Hrvatskoj i jedna od najpopularnijih i najposjećenijih turističkih destinacija na Jadranu. Posjetite  brojne povijesne znamenitosti i upoznajte grad. Mi vam preporučamo da razgledate Dioklecijanovu palaču- srce Splita, željezna vrata, kip Grgura Ninskog, katedralu Sv. Duje, crkvu Sv. Frane, konkatedralu Sv. Petra, peristil, samostan Sv. Ane i gradske podrume.

Trogir je omiljena destinacija za nautičare jer se njegova luka nalazi na dobroj poziciji prirodno je zaštićena. Grad se smjestio u središtu Dalmacije.  Posjetite njegove povijesne znamenitosti zbog kojih ga i mnogi nazivaju „grad muzej“: stara gradska jezgra, tvrđava Kamerlengo, kula Sv. Marka, skulptura Blaženog Ivana Orsinija, kapela Sv. Jeronima, palača Ćipiko, renesansna crkva Sv. Ivana Krstitelja, Radovanov portal muzej, pinakoteka i brojne druge.

Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja.  Ovaj grad je poznat po bogatoj turističkoj ponudi. Svatko može nači nešto za sebe u Makarskoj. Posjetite povijesne znamenitosti: franjevački samostan (u svojim prostorijama čuva pinakoteku, knjižnicu, jedinstveni Malakološki muzej, i Institut „Planina i More“), crkva Sv. Marka, crkva Sv. Petra, gradski muzej i crkva Sv. Filipa. Ljubitelji sporta i rekreacije mogu uživati u biciklizmu, jedrenju, jet-ski, košarci, lovu, nogometu, odbojci, paraglidingu, planinarenju, raftingu, ribarenju, ronjenju i mnogim drugim aktivnostima.

Rezervirajte smještaj iz naše ponude i provedite miran i nezaboravan odmor sa svojom obitelji i prijateljima.

Посмотри больше  Закрой 

Достопримечательности и мероприятия

Близлежащие объекты (Kastel Sucurac)
Посмотри больше  Закрой 

комментарии наших гостей Kastel Sucurac

Отлично
3.9
Общая оценка гостей
Атмосфера
3.9
Безопасность
4.9
Пляжи
2.8
Туристическое предложение
3.6
Гостеприимные местные жители
4.4

0/11
Посмотреть на карте Посмотреть на карте

Bыбери побережье

НАЙДИ РАЗМЕЩЕНИЕ
Куда вы едете?
Заезд
Отъезд
Взрослые 18+
Pебенка 0-17

Kastel Sucurac рекомендуемые объекты

* цены на Июнь 2021 с максимальным количеством персон с минимум пребывания от 7 дней

Дом - Kastel Sucurac Дом Gulliver От 71 €
 • Kastel Sucurac,
 • Персоны: 2-3
 • Kastel Sucurac,
 • Персоны: 2-3
 • Отзывы туристов: 4,6
 • Последний заказ 12 дни назад
 • Kastel Sucurac,
 • Персоны: 2-7
 • Kastel Gomilica,
 • Персоны: 3-5

Каждую неделю Вас ждет новое выгодное предложение!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020