Kastel Sucurac

Местонахождение: Ривьера Сплит и Трогир
Kastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel SucuracKastel Sucurac

Больше фотографий

Закрой

     
 • Share

Туристический информация Kastel Sucurac

Kaštel Sućurac je jedan od sedam Kaštela između Trogira i Splita. Sućurac je najistočniji kaštel i nalazi se najbliže Solinu. Naselje je niknulo u plodnoj zaravni. Plaže Kaštelanske rivijere nadovezuju se u nizu od 6 kilometara neprekinutih uvala i kupališta zaklonjenih hladovinom borova i tamarisa. Svojim ljepotama ovo je područje od pamtivijeka privlačilo ljude, od starogrčkih pomoraca, rimskih patricija, hrvatskih kraljeva i vladara, vrijednih voćara i povrtlara do suvremenih turista. Tu su se u antičko doba gradili ljetnikovci, mnoge kuće su sagrađene od starog materijala te se i danas vide ulomci građevinskih ukrasa, nadgrobnih spomenika i natpisa zazidani u kuće mještana. U Kaštel Sućurcu se nalazi najstarija obrambena kula koja je dodatnim zahvatima postala naselje uz more.

Kaštel Sućurac je idealna destinacija za sve one koji žele provesti miran odmor, a blizina Splita, turističke metropole srednje Dalmacije, jamči obilje najraznovrsnije zabave i velik izbor mjesta za večernji izlazak. Posjetite Split, Trogir i Makarsku.

Obavezno posjetite

Split je drugi grad po veličini u Hrvatskoj i jedna od najpopularnijih i najposjećenijih turističkih destinacija na Jadranu. Posjetite  brojne povijesne znamenitosti i upoznajte grad. Mi vam preporučamo da razgledate Dioklecijanovu palaču- srce Splita, željezna vrata, kip Grgura Ninskog, katedralu Sv. Duje, crkvu Sv. Frane, konkatedralu Sv. Petra, peristil, samostan Sv. Ane i gradske podrume.

Trogir je omiljena destinacija za nautičare jer se njegova luka nalazi na dobroj poziciji prirodno je zaštićena. Grad se smjestio u središtu Dalmacije.  Posjetite njegove povijesne znamenitosti zbog kojih ga i mnogi nazivaju „grad muzej“: stara gradska jezgra, tvrđava Kamerlengo, kula Sv. Marka, skulptura Blaženog Ivana Orsinija, kapela Sv. Jeronima, palača Ćipiko, renesansna crkva Sv. Ivana Krstitelja, Radovanov portal muzej, pinakoteka i brojne druge.

Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja.  Ovaj grad je poznat po bogatoj turističkoj ponudi. Svatko može nači nešto za sebe u Makarskoj. Posjetite povijesne znamenitosti: franjevački samostan (u svojim prostorijama čuva pinakoteku, knjižnicu, jedinstveni Malakološki muzej, i Institut „Planina i More“), crkva Sv. Marka, crkva Sv. Petra, gradski muzej i crkva Sv. Filipa. Ljubitelji sporta i rekreacije mogu uživati u biciklizmu, jedrenju, jet-ski, košarci, lovu, nogometu, odbojci, paraglidingu, planinarenju, raftingu, ribarenju, ronjenju i mnogim drugim aktivnostima.

Rezervirajte smještaj iz naše ponude i provedite miran i nezaboravan odmor sa svojom obitelji i prijateljima.

Посмотри больше  Закрой 

Достопримечательности и мероприятия

комментарии наших гостей Kastel Sucurac

Отлично
3.9
Общая оценка гостей
Атмосфера
3.9
Безопасность
4.9
Пляжи
2.8
Туристическое предложение
3.6
Гостеприимные местные жители
4.4

0/11
Посмотреть на карте Посмотреть на карте

Bыбери побережье

НАЙДИ РАЗМЕЩЕНИЕ
Заезд
Отъезд
Взрослые 18+
Pебенка 0-17

Kastel Sucurac рекомендуемые объекты

* цены на Июнь 2020 с максимальным количеством персон с минимум пребывания от 7 дней

Дом - Kastel Sucurac Дом Gulliver От 71 €
 • Kastel Sucurac,
 • Персоны: 2-3
 • Kastel Sucurac,
 • Персоны: 4-6
 • Отзывы туристов: 4,2
 • Последний заказ 19 дни назад
 • Kastel Sucurac,
 • Персоны: 2-3
 • Отзывы туристов: 4,6
Дом - Kastel Sucurac Дом Komar От 684 €
 • Kastel Sucurac,
 • Персоны: 10-14

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Каждую неделю Вас ждет новое выгодное предложение!
Благодарим вас! Неправильный e-mail адрес!