Sumpetar (Omis)

Местонахождение: Ривьера Сплит и Трогир
Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)Sumpetar (Omis)

Больше фотографий

Закрой

     
 • Share

Туристический информация Sumpetar (Omis)

Sumpetar je malo mjesto koje se smjestilo u blizini povijesnog grada Omiša  i 15km od najpoznatijeg turističkog središta Splita. Idealno je mjesto za one koji svoj odmor žele provesti u miru a opat u blizini većih gradova. Obala je vrlo razvedena te je mjesto bogato  uvalama i skrivenim plažama. Ukoliko se zaželite noćnog provoda zabavu potražite u Omišu i Splitu. Ljubitelji sporta i oni željni izazova mogu se okušati u penjanju, biciklizmu i hodanju  na obližnjoj planini Mosor.  Ukoliko ste željni brzine okušajte se na raftingu na Cetini .

Obavezno posjetite

Split je drugi po veličini grad u Hrvatskoj i jedna od najposjećenijih i najpopularnijih destinacija na Jadranu. Ovaj vječno mlad grad živi svojim usporenim ritmom na koji se lako priviknuti. Poznat je po brojnim povijesnim znamenitostima koje su svjedok njegove burne prošlosti. Posjetite i razgledajte Dioklecijanovu palaču (srce Splita), željezna vrata, srebrna vrata, zlatna vrata, mjedena vrata, kip Grgura Ninskog, katedralu Sv. Duje, crkvu Sv. Frane, konkatedralu Sv. petra, peristil, samostan Sv. Ante, gradske podrume i mnoge druge povijesne spomenike.

Omiš je grad mediteranskog ugođaja koji se smjestio na ušću rijeke Cetine. Poznat po svojim povijesnim znamenitostima od kojih vam mi preporučujemo da razgledate: tvrđavu Mirabela, tvrđavu Fortica, župnu crkvu Sv. Mihovila, franjevački samostan, crkvu Sv. Petra, crkvu Sv. Duha, crkvu Sv. Roka, crkvu Sv. Marije, ilirsko sjemenište, gradski muzej, staro Omiško groblje, srednjovjekovnu gradsku jezgru, stup srama i staru gradsku ložu. Ljubitelji sporta i rekreacije mogu se okušati na raftingu na brzacima Cetine, u slobodnom penjanju, jedrenju na dasci, plivačkom maratonu i odbojci na pijesku.

Посмотри больше  Закрой 

Достопримечательности и мероприятия

Близлежащие объекты (Sumpetar (Omis))
Посмотри больше  Закрой 

комментарии наших гостей Sumpetar (Omis)

Отлично
4
Общая оценка гостей
Атмосфера
4.1
Безопасность
4.2
Пляжи
4
Туристическое предложение
3.5
Гостеприимные местные жители
4.3

0/27
Посмотреть на карте Посмотреть на карте

Bыбери побережье

НАЙДИ РАЗМЕЩЕНИЕ
Куда вы едете?
Заезд
Отъезд
Взрослые 18+
Pебенка 0-17

Sumpetar (Omis) рекомендуемые объекты

* цены на Июнь 2021 с максимальным количеством персон с минимум пребывания от 7 дней

 • Sumpetar (Omis),
 • Персоны: 2-3
 • Отзывы туристов: 4,4
Дом - Sumpetar (Omis) Дом Ivančica От 142 €
 • Sumpetar (Omis),
 • Персоны: 5-6
 • Отзывы туристов: 4,1
 • Последний заказ 11 дни назад
 • Sumpetar (Omis),
 • Персоны: 2-3
 • Отзывы туристов: 4,9
 • Sumpetar (Omis),
 • Персоны: 3-6

Каждую неделю Вас ждет новое выгодное предложение!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020