Slunj

Местонахождение: Плитвицкие озёра
Slunj

Больше фотографий

Закрой

     
  • Share

Туристический информация Slunj

Slunj je smješten iznad rijeka Slunjčice i Korane. Prvi puta se spominje u 12. stoljeću, a o burnim prošlim vremenima svjedoče i danas zidine Starog frankopanskog grada. Prirodne ljepote oduvijek su privlačile prolaznike i znatiželjnike. Razgledajte Rastoke (vodeničarsko naselje) i Slunjčicu sa svojim izvorom. Oni željni sporta i rekreacije mogu se okušati u ribolovu, lovu, kupanju, vožnji kajakom i kanuom, biciklizmu (Slunj- Cetingrad- Slunj) i šetnji do starog grada. Ljubitelji gastronomije u delicijama ovoga kraja mogu uživati u restoranu „Park“ i restoranu „Ribaska kuća“.

Obavezno posjetite

Nacionalni park Plitvička jezera jedan je od najposjećenijih Nacionalnih parkova u Hrvatskoj. U parku se možete opustiti i uživati u pješačenju, planinarenju, vožnji električnim brodom i vlakom, fotografiranju, vožnji biciklom, skijanju i veslanju.

Karlovac – grad u srcu Hrvatske gdje se dotiču nizinski i gorski dijelovi na sutoku 4 rijeke (Korana, Kupa, Mrežnica i Dobra) ljubitelji povijesnih znamenitosti u Karlovcu m mogu razgledati glavni gradski trg- trg Bana Josipa Jelačića, franjevački samostan i crkvu Presvetog trojstva, gradski muzej, gradsko kazalište „Zorin Dom“, glazbena škola, spomenik Radoslavu Lopašiću, Vrbanićev perivoj, miljokaz, stari grtad Dubovac, Nacionalno šetalište Sv. Josipa, etno galerija Žunac, paviljon Katzler, pavlinski samostan Kamensko i crkvu Blažene Djevice Marije.

Посмотри больше  Закрой 

комментарии наших гостей Slunj

Отлично
4.2
Общая оценка гостей
Атмосфера
4.4
Безопасность
4.8
Пляжи
2.2
Туристическое предложение
4.4
Гостеприимные местные жители
5

0/5
Посмотреть на карте Посмотреть на карте

Bыбери побережье

НАЙДИ РАЗМЕЩЕНИЕ
Заезд
Отъезд
Взрослые 18+
Pебенка 0-17

Slunj рекомендуемые объекты

* цены на Июнь 2020 с максимальным количеством персон с минимум пребывания от 7 дней

  • Slunj,
  • Персоны: 2

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Каждую неделю Вас ждет новое выгодное предложение!
Благодарим вас! Неправильный e-mail адрес!