Potocnica - ostrov Pag

Potocnica - ostrov PagPotocnica - ostrov PagPotocnica - ostrov PagPotocnica - ostrov PagPotocnica - ostrov PagPotocnica - ostrov PagPotocnica - ostrov Pag

Больше фотографий

Закрой

     
 • Share

Туристический информация Potocnica - ostrov Pag

Na sjeverozapadnom dijelu otoka Paga smjestilo se malo mjesto Potočnica. To je maleno vikend naselje smješteno na dvije pješčane uvale i mnoštvo kamenih ploča i stijena na sjevernom dijelu otoka Paga između poznatog turističkog grada Novalje i Luna. Ne propustite posjetiti Novalju koja je udaljena svega 10 km od Potočnice. Jedno je od najpoželjnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Turistima se nude razni kulturni i sportski sadržaji, odlična gastronomska ponuda, brojne zabave i velik broj prekrasnih plaža koje se nalazi u gradu i njegovoj okolici na kojima se možete zabavljati do ranih jutarnjih sati.

Želite li pobjeći od urbane vreve i brzog načina života, opustite se na jednoj od mnogobrojnih plaža. Potočnica je idealno mjesto za opuštajući odmor za obitelji i pojedince kojima je potreban mir, dok mladi zabavu i provod moraju potražiti u obližnjoj Novalji. Ne propustite posjetiti i Zadar i Nin.

Obavezno posjetite

Novalja je turističko središte otoka Paga. Posebnu atraktivnost ovome mjestu daju prekrasne šljunčane i pješčane plaže. U brojnim restoranima i konobama gostima stoji na raspolaganju bogat izbor raznolikih jela. Na plažama možete uživati u bogatom sadržaju sportskog programa i zabavljati se do ranih jutarnjih sati. Poznatije plaže u Novalji i okolici su: Zrće (jedna od najatraktivnijih i najljepših plaža u Novalji. Na ovoj plaži se nalaze 3 diskoteke i mnoštvo manjih kafića za zabavu noću i danju), Casca, Planjska, Straško, Sveti Duh i Ručica.

Zadar je grad iznimne povijesti i izuzetno vrijednog kulturnog nasljeđa. Smješten je u samom srcu Jadrana. Jedno je od najpopularnijih hrvatskih turističkih odredišta. Grad je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga svih razdoblja. Posjetite brojne povijesne znamenitosti od kojih su poznatije: crkva Sv. Duha, katedrala Sv. Stošije, crkva Sv. Šime, crkva i samostan Sv. Marije, crkva i samostan Sv. Frane, gradske zidine, utvrde i vrata i crkva Sv. Krševana. Osim po povijesnim znamenitostima grad je poznat i po brojnim atrakcijama: morske orgulje, pozdrav Suncu, narodni trg, trg pet bunara, zlato i srebro grada, Forum, muzej antičkog stakla i kalelarga.

Nin je mali grad u zadarskoj županiji sa svega 1500 stanovnika. Centar ovog grada je mali otočić (promjera 500m) koji je povezan s kopnom s dva mosta. Poznat po svojoj burnoj prošlosti o kojoj svjedoče brojni povijesni spomenici kao što su: crkva Sv. Križa („najmanja katedrala na svijetu“), crkva Sv. Jakova, katedrala Sv. Anselmo, ostatci najvećeg rimskog hrama na istočnoj obali Jadranskog mora, spomenik knezu Branimiru, gradska Donja vrata i prilazni kameni most, trg Kraljevac sa zdencem, kip biskupa Grgura Ninskog i krunidbena crkvica Sv. Nikole. Osim povijesnim znamenitostima grad je također bogat prirodnim ljepotama. Posjetite Ninski zaljev, ušće Ričine, Ninsku lučicu i obalno šetalište i park prirode „Solana Nin“.

Rezervirajte apartman ili apartman s bazenom iz naše ponude i provedite miran odmor sa svojom obitelji ili prijateljima.

Посмотри больше  Закрой 

Достопримечательности и мероприятия

Близлежащие объекты (Potocnica - ostrov Pag)
Посмотри больше  Закрой 

комментарии наших гостей Potocnica - ostrov Pag

Отлично
4.1
Общая оценка гостей
Атмосфера
4.3
Безопасность
4.5
Пляжи
3.8
Туристическое предложение
3.2
Гостеприимные местные жители
4.5

0/5
Посмотреть на карте Посмотреть на карте

Bыбери побережье

НАЙДИ РАЗМЕЩЕНИЕ
Куда вы едете?
Заезд
Отъезд
Взрослые 18+
Pебенка 0-17

Potocnica - ostrov Pag рекомендуемые объекты

* цены на Август 2020 с максимальным количеством персон с минимум пребывания от 7 дней

 • Potocnica - ostrov Pag,
 • Персоны: 2-4
 • Отзывы туристов: 4,3
 • Последний заказ 8 дни назад
 • Potocnica - ostrov Pag,
 • Персоны: 2-4
 • Potocnica - ostrov Pag,
 • Персоны: 2-4
 • Potocnica - ostrov Pag,
 • Персоны: 2-4

Каждую неделю Вас ждет новое выгодное предложение!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020