Nerezine - ostrov Losinj

Туристический информация Nerezine - ostrov Losinj

Nerezine su prvo mjesto na koje se naiđe na otoku Lošinju, smjestilo se na istočnoj obali otoka, podno brda Orošćice. Ovo je mjesto koje se polagano razvijalo u turističko naselje. U mjestu se nalazi franjevačka crkva sa samostanom a njen zvonik dominira mjestom. Ljubitelji gastronomije u delicijama i specijalitetima ovoga otoka mogu uživati u restoranu „Krško“, restoranu „Televrin“ i restoranu „Meduza.

Obavezno posjetite

Crikvenica je gradić koji ima tradiciju u turizmu dužu od sto godina. Smještena je u Kvarnerskom zaljevu Jadranskog mora tj. najljepšem dijelu Hrvatskog primorja. Cijeli grad je zapravo rivijera s nizom urbanističkih gotovo spojenih mjesta. Ime je dobila po crkvi (crikvi) pavlinskog samostana koji je podignuo Nikola Frankopan 1412. na ušću Dubračine. Tijekom ljetnih mjeseci događaju se brojna zbivanja i manifestacije, koncerti, modne revije, izložbe , tradicionalne fešte. Zabava počinje u ranim jutarnjim satima na nekoj od mnogih predivnih pješčanih plaža a nastavlja se u brojnim disko klubovima. Ljubitelji sporta i aktivnog odmora mogu uživati u biciklizmu, mini golfu, stolnom tenisu, jedrenju, nogometu, kuglanju, paintballu, planinarenju, rukometu, košarci, odbojci na pijesku, jet-ski, skijanju na vodi, paraglidingu, ronjenju, plivanju i mnogim drugim aktivnostima.

Opatija – turistička destinacija s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Njezini parkovi, osvijetljeno obalno šetalište, uređena kupališta, fontane i brojne stoljetne vile razlog su zašto se turisti iz godine u godinu vračaju. Ljubitelji povijesti  u ovom predivnom gradu mogu razgledati crkvu Sv. Jakova, župnu crkvu Navještenja Blažene Djevice Marije, Evangeličku crkvu, crkvu Sv. Ane, župnu crkvu Sv. Marka, park Angiolina, park Sv. Jakov, Lungomare, vilu Angiolina i brojne druge povijesne znamenitosti.

Krk – grad s tipičnim mediteranskim krajolikom. Uske uličice, mnogi spomenici kulture i slikovite šljunčane plaže daju izgled koji je imao stoljećima. Ljubitelji povijesti u Krku mogu posjetiti gradske zidine, kamplin, gradsku vijećnicu, velika gradska vrata, Volsonis, zvonik katedrale, crkvu Majke Božje od Zdravlja, crkvu Sv. Josipa i brojne druge kulturne znamenitosti. Oni željni sporta i rekreacije mogu se okušati u tenisu, golfu, jedrenju, ronjenju, odbojci na pijesku, biciklizmu i brojnim drugim aktivnostima.

Показать больше
Скрыть
НАЙДИ РАЗМЕЩЕНИЕ
Куда вы едете?
Заезд
Отъезд
Взрослые 18+
Pебенка 0-17

keep exploring Nerezine - ostrov Losinj Район:

What our guests say about Nerezine - ostrov Losinj

Совершенно
4.8
Общая оценка гостей
Атмосфера
5
Безопасность
4.5
Пляжи
4.5
Туристическое предложение
5
Гостеприимные местные жители
5

0/2

Nerezine - ostrov Losinj рекомендуемые объекты

* цены на Июнь 2024 с максимальным количеством персон с минимум пребывания от 7 дней

  • Nerezine - ostrov Losinj,
  • Персоны: 4
  • Последний заказ 14 дни назад
  • Ćunski,
  • Персоны: 2
  • Отзывы туристов: 4,6
  • Последний заказ 18 дни назад
  • Ćunski,
  • Персоны: 2

Каждую неделю Вас ждет новое выгодное предложение!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2023