Nerezine - ostrov Losinj

Местонахождение: Кварнерский остров
Nerezine - ostrov LosinjNerezine - ostrov LosinjNerezine - ostrov LosinjNerezine - ostrov LosinjNerezine - ostrov LosinjNerezine - ostrov Losinj

Больше фотографий

Закрой

     
 • Share

Туристический информация Nerezine - ostrov Losinj

Nerezine su prvo mjesto na koje se naiđe na otoku Lošinju, smjestilo se na istočnoj obali otoka, podno brda Orošćice. Ovo je mjesto koje se polagano razvijalo u turističko naselje. U mjestu se nalazi franjevačka crkva sa samostanom a njen zvonik dominira mjestom. Ljubitelji gastronomije u delicijama i specijalitetima ovoga otoka mogu uživati u restoranu „Krško“, restoranu „Televrin“ i restoranu „Meduza.

Obavezno posjetite

Crikvenica je gradić koji ima tradiciju u turizmu dužu od sto godina. Smještena je u Kvarnerskom zaljevu Jadranskog mora tj. najljepšem dijelu Hrvatskog primorja. Cijeli grad je zapravo rivijera s nizom urbanističkih gotovo spojenih mjesta. Ime je dobila po crkvi (crikvi) pavlinskog samostana koji je podignuo Nikola Frankopan 1412. na ušću Dubračine. Tijekom ljetnih mjeseci događaju se brojna zbivanja i manifestacije, koncerti, modne revije, izložbe , tradicionalne fešte. Zabava počinje u ranim jutarnjim satima na nekoj od mnogih predivnih pješčanih plaža a nastavlja se u brojnim disko klubovima. Ljubitelji sporta i aktivnog odmora mogu uživati u biciklizmu, mini golfu, stolnom tenisu, jedrenju, nogometu, kuglanju, paintballu, planinarenju, rukometu, košarci, odbojci na pijesku, jet-ski, skijanju na vodi, paraglidingu, ronjenju, plivanju i mnogim drugim aktivnostima.

Opatija – turistička destinacija s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Njezini parkovi, osvijetljeno obalno šetalište, uređena kupališta, fontane i brojne stoljetne vile razlog su zašto se turisti iz godine u godinu vračaju. Ljubitelji povijesti  u ovom predivnom gradu mogu razgledati crkvu Sv. Jakova, župnu crkvu Navještenja Blažene Djevice Marije, Evangeličku crkvu, crkvu Sv. Ane, župnu crkvu Sv. Marka, park Angiolina, park Sv. Jakov, Lungomare, vilu Angiolina i brojne druge povijesne znamenitosti.

Krk – grad s tipičnim mediteranskim krajolikom. Uske uličice, mnogi spomenici kulture i slikovite šljunčane plaže daju izgled koji je imao stoljećima. Ljubitelji povijesti u Krku mogu posjetiti gradske zidine, kamplin, gradsku vijećnicu, velika gradska vrata, Volsonis, zvonik katedrale, crkvu Majke Božje od Zdravlja, crkvu Sv. Josipa i brojne druge kulturne znamenitosti. Oni željni sporta i rekreacije mogu se okušati u tenisu, golfu, jedrenju, ronjenju, odbojci na pijesku, biciklizmu i brojnim drugim aktivnostima.

Посмотри больше  Закрой 

комментарии наших гостей Nerezine - ostrov Losinj

Совершенно
4.8
Общая оценка гостей
Атмосфера
5
Безопасность
4.5
Пляжи
4.5
Туристическое предложение
5
Гостеприимные местные жители
5

0/2
Посмотреть на карте Посмотреть на карте

Bыбери побережье

НАЙДИ РАЗМЕЩЕНИЕ
Заезд
Отъезд
Взрослые 18+
Pебенка 0-17

Nerezine - ostrov Losinj рекомендуемые объекты

* цены на Июнь 2020 с максимальным количеством персон с минимум пребывания от 7 дней

 • Nerezine - ostrov Losinj,
 • Персоны: 2
 • Отзывы туристов: 4,2
 • Nerezine - ostrov Losinj,
 • Персоны: 2
 • Последний заказ 2 дни назад
 • Ćunski,
 • Персоны: 3
 • Отзывы туристов: 4,5
 • Ćunski,
 • Персоны: 2-4
 • Отзывы туристов: 4,6
 • Последний заказ 1 дни назад

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Каждую неделю Вас ждет новое выгодное предложение!
Благодарим вас! Неправильный e-mail адрес!