Lumbarda - ostrov Korcula

Местонахождение: Oстрова Южной Далмации
Lumbarda - ostrov KorculaLumbarda - ostrov KorculaLumbarda - ostrov KorculaLumbarda - ostrov KorculaLumbarda - ostrov KorculaLumbarda - ostrov KorculaLumbarda - ostrov KorculaLumbarda - ostrov Korcula

Больше фотографий

Закрой

     
 • Share

Туристический информация Lumbarda - ostrov Korcula

Lumbarda je malo mjesto na otoku Korčuli. U prošlosti je bila ladanjsko odredište korčulanskih biskupa i vlastele, a i danas odiše ladanjskim ugođajem. Tijekom povijesti Lumbarda je bila prostor preklapanja različitih naroda i kultura. Kupače privlače pješčane plaže i arhipelag od dvadesetak otočića nadomak mjesta. Oni željni sporta i rekreacije mogu uživati u jedrenju, plivanju, ronjenju, malom nogometu, rukometu, odbojci na pijesku i brojnim drugim aktivnostima. Ljubitelji gastronomije u delicijama ovoga otoka mogu uživati u restoranu „Feral“, restoranu „More“, konobi „Bebić“, i konobi „Lovrić“. Dok boravite u Lumbardi ne propustite posjetiti dragulj Mediterana, grad Dubrovnik te ostale drevne gradove na Jadranskoj obali kao što su Hvar, Korčula, Split i brojne druge.

Obavezno posjetite

Grad  Korčula se sastoji od starog grada koji se nalazi na ovalnom poluotoku te novih dijelova uz obalu istočno i zapadno od starog središta. Prvi podatak o postojanju ovoga grada donosi bizantski povjesničar i car Konstantin Porfirogenet u 10.st.

Cijeli otok Korčula je pravo otkriće za ljubitelje sporta i rekreacije, u ovom čistom i prekrasnom moru može se uživati u gotovo svim oblicima vodenih sportova kao što su jedrenje, surfanje, skijanje na vodi, plivanje, ronjenje i brojne druge aktivnosti. Otok Korčula tijekom ljeta pruža velike mogućnosti za zabavu. Svako mjesto na otoku za sebe pravi program tako da svaku večer možete pronaći nešto i zabaviti se. U gradu se održavaju i poznate tradicionalne ribarske fešte na kojima možete uživati uz dalmatinsku pjesmu, domaću hranu, i dobro vino. Ljubitelji noćnog života i zabave do ranih jutarnji sati mogu se zabaviti u noćnim barovima i disko klubovima, a oni željni malo intimnije atmosfere mogu se provesti u jednoj od konoba i restorana uz pjesmu dalmatinske klape.

Посмотри больше  Закрой 

комментарии наших гостей Lumbarda - ostrov Korcula

Совершенно
4.7
Общая оценка гостей
Атмосфера
4.8
Безопасность
5
Пляжи
4.6
Туристическое предложение
4.4
Гостеприимные местные жители
4.8

0/5
Посмотреть на карте Посмотреть на карте

Bыбери побережье

НАЙДИ РАЗМЕЩЕНИЕ
Куда вы едете?
Заезд
Отъезд
Взрослые 18+
Pебенка 0-17

Lumbarda - ostrov Korcula рекомендуемые объекты

* цены на Июнь 2021 с максимальным количеством персон с минимум пребывания от 7 дней

 • Lumbarda - ostrov Korcula,
 • Персоны: 2-3
 • Lumbarda - ostrov Korcula,
 • Персоны: 3-5
 • Отзывы туристов: 4,2
 • Lumbarda - ostrov Korcula,
 • Персоны: 2-4
 • Lumbarda - ostrov Korcula,
 • Персоны: 2-4
 • Отзывы туристов: 5,0

Каждую неделю Вас ждет новое выгодное предложение!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020