Marinje Zemlje - eiland Vis

Toeristische bestemming info Marinje Zemlje - eiland Vis

Marinje Zemlje is een dorp gelegen aan de zuidkant van het eiland Vis in de vallei. Het is van Vis ongeveer 12 km verwijderd. Het staat bekend als de plaats richting de prachtige baaien en Mala Travna en Stiniva. Het landschap is bebost, rijk aan olijfbomen en boomgaarden. Vanwege hun natuurlijke bescherming tegen sterke wind, is het mogelijk voor amandelbomen om te gedijen. Hier ziet u ook de oude olijfmolen, die in gebruik was tot in de late 20e zien eeuw. Het toerisme is in dit dorp sinds een paar jaar begonnen te ontwikkelen, waardoor u kunt genieten van uw vakantie in het binnenland en kunt zwemmen in de stranden in de baaien.

Vergeet niet om het natuurlijke fenomeen van de baai en het strand Stiniva te bezoeken. De toegang tot de zee is smal, omdat de baai is omgeven door twee hoge en steile kliffen, en toegang vanaf het vasteland is niet mogelijk met een voertuig, maar te voet.

Als u van duiken houdt, dan biedt Vis ongeveer twaalf locaties om te verkennen. Een interessante plek in de buurt is het eiland Ravnik met de Groene Grot. Het plafond van de grot heeft een kleine opening waardoor het licht, dat het zeeoppervlak bereikt, een groene kleur creëert. Het is vrij ruim, waardoor kleinere boten toegang hebben.

Toon meer
Laat minder zien
ZOEK ACCOMMODATIE
Waar?
Aankomst
Vertrek
Volwassenen 18+
Kinderen 0-17

Explore Marinje Zemlje - eiland Vis by property type

keep exploring Marinje Zemlje - eiland Vis Regio:

Plaatsen in de omgeving

 • Vis - eiland Vis ( 3,93  km)
 • Komiza - eiland Vis ( 7,09  km)
 • Marinje Zemlje - eiland Vis aanbevolen accommodatie

  * prijzen op juni 2023 voor een minimum verblijf van 7 dagen

  Het beste van Kroatië, in uw inbox!

  Members of
  Croatian National Tourist Board
  Association of Croatian travel agencies
  Travelife - Sustainability in tourism
  Secure payment HTZ

  eu logo
  Hamag Bicro logo

  All rights reserved © 2023