Hej !
 
Nu har jag varit i underbara Makarska igen, denna gång med min mamma och syster. Som alltid blomstrade staden av turister från hela världen och allt var på sin plats =)

 

 

 Vi bodde i ett privat boende som ni kan se lite bilder på här APARTMAN. Väldigt trevligt och rymligt och dessutom så får man ha sina husdjur med sig hit så båda min lilla Velvet och mammas Teddy följde med på resan.

 

Makarska är en väldigt populär destination i Kroatien och det finns alltid något att hitta på här. Eftersom jag redan har skrivit om Makarska i ett tidigare inlägg tänker jag inte gå in på detaljer om staden så mycket utan bara berätta lite om vad jag gjorde den här gången.

 

 

Min mamma och syster hade aldrig varit på öarna Hvar och Brac så självklart skulle vi åka dit då i redan var här tyckte jag eftersom det går så roliga båtutflykter från Makarska.

 

 

Denna gången valde i att åka med en båt som heter Makarski Jadran , det finns flera olika båtar att välja mellan som går nästan dagligen, men vi valde helt rätt tyckte vi för det var hur roligt som helst. Det var en fantastisk stämning precis hela resan, personalen var otroliga, så trevliga och passade upp på alla, gick hela tiden med förfriskningar runt om i hela båten, det dansades hela tiden på båten och kapten var väldigt noga med att alla måste vinka till åskådarna som glatt vinkade tillbaka.

 

Alla olika nationaliteter som var på båten uppmärksammades med en hyllningslåt från respektive land och mycket mera. Helt klart 10/10 till denna dagsutflykt och alla som jobbade på Makarski Jadran. Åk med denna båt om ni tänker göra denna utflykt, jag lovar, ni kommer inte att ångra er.

 

 

Makarska har nog allt som man behöver för en lyckad semester, vissa kan tycka att stranden är väldigt packad men då ska man veta att det finns små stränder som löper längs hela rivieran med gömda vikar och hur mycket privathet som helst, så man måste inte trängas med andra på stranden om man inte vill, det gäller bara att utforska sin omgivning lite så kan man hitta hur mycket spännande som helst!

 

 

 
Cao!

 

 

 

Biljana

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here