Jadranské pobrežie je jedno z najčlenitejších v Stredomorí s viac ako 1100 ostrovmi a ostrovčekmi, z ktorých každý ukrýva svoje kúzlo. Krásne zátoky, jedinečné miesta a idylické prírodné scenérie sú to, čo zdobí chorvátske pobrežie. Medzi ostrovmi a zátokami sa nachádzajú aj najkrajšie pláže v Chorvátsku.

Pri tejto príležitosti Vám prinášame top 5 pláží, ktoré sme vybrali podľa komentárov hostí, návštevnosti a exotiky.

Himmlische Strand - Rab

Himmlische Strand

1# Rajska pláž – Rab

Prvou plážou na našom zozname je určite Rajská pláž na ostrove Rab, v blízkosti Loparu. Piesočnatá pláž je pomerne plytká, takže je ideálna pre rodinnú dovolenku a je tiež ocenená modrou vlajkou, ktorá je symbolom čistoty mora. Je to jedna z najznámejších pláží na Jadrane a z tohto dôvodu má bohatú turistickú ponuku. Tu si môžete vychutnať rôzne vodné športy a aktivity, ako aj množstvo barov a reštaurácií.

Himmlische Strand

Neďaleko sa nachádza aj veľké športové centrum s tenisovými kurtmi, golfom, volejbalom, basketbalom a ďalšími. Môžete tiež vyskúšať tobogán. Ak chcete aktívne tráviť svoju dovolenku, kúpať sa a užívať si jedinečnú pláž, Adriagate prináša bohatú ponuku ubytovania v Lopare na ostrove Rab.

Punta rata - Brela

Punta rata

2# Punta Rata – Brela

Druhou plážou na zozname najlepších piesočných pláží je Punta Rata v Brele na Makarskej riviére. Táto pláž je jednou z 10 najkrajších pláží na svete. Obklopená nádherným borovicovým lesom, ktorý počas letnej horúčavy poskytuje najnutnejší tieň. Bola ocenená modrou vlajkou, čo potvrdzuje čistotu tejto pláže. Tu nájdete rôzne vodné športy a aktivity a môžete tiež hrať volejbal na piesku, tenis a mini futbal.

Punta rata - Brela

DAk chcete relaxovať s osviežujúcim nápojom na pláži, môžete tu nájsť bary, a ak pocítite hlad, po mnohých vodných aktivitách, sú tu aj reštaurácie. Ak chcete stráviť svoju dovolenku v tomto idylickom prostredí, pripravili sme Vám širokú ponuku najlepšieho ubytovania v blízkosti pláže.

Bellevue

Bellevue Strand

3# Bellevue – Dubrovnik

Ďalšou krásnou plážou je Bellevue, jedna z najkrajších zátok v Dubrovníku. Táto piesčitá a kamienková pláž je jednou z najnavštevovanejších v oblasti Dubrovníka. Je obklopená skalnatými útesmi, ktoré popoludní vytvárajú na pláži najnutnejší tieň. Pre zaujímavejšiu dovolenku si môžete vybrať z rôznych vodných aktivít, alebo si jednoducho oddýchnuť v krásnom, jedinečnom prostredí a vychutnať si lesy, vlny a letný vánok.

Bellevue Strand

Ak sa budete chcieť občerstviť, alebo najesť, na pláži nájdete reštaurácie a bary. Ponúkame Vám bohatú ponuku ubytovania v blízkosti pláže Bellevue, od apartmánov a izieb až po dovolenkové domy a vily. Vyberte si jedno z nami ponúkaných ubytovaní, a užite si nezabudnuteľný zážitok z pobytu pri mori.

Nin-Lagune

Nin-Lagune

4# Nin Lagune – Nin

Štvrtou plážou na zozname je Ninska Laguna, ktorá sa nachádza v malom historickom meste Nin. Je to krásna piesočná pláž, ktorá sa nazýva aj Kráľovská pláž. Je bohatá na liečivé bahno, ktoré pomáha pri liečbe rôznych chorôb. Pláž je plytká a more je veľmi teplé, preto je vhodné pre rodinnú dovolenku. Rozmanitosť ponuky spolu s plážovými barmi a reštauráciami robí túto pláž extrémne atraktívnou pre veľký počet turistov a môžeme ju vyhlásiť za najobľúbenejšiu pláž v tejto oblasti. Apartmány a dovolenkové domy z našej ponuky sú ideálne na to, aby ste si zabezpečili pobyt v blízkosti tejto obľúbenej pláže a vychutnali si všetko kúzlo ktoré skrýva.

Saplunara Strand

Saplunara Strand

5# Saplunara – Mljet

Posledná pláž zahrnutá v tomto zozname je Saplunara, ďalšia pláž, na ktorej sa veje modrá vlajka. Táto pláž je skutočne idylickou piesočnatou lagúnou, ktorá sa nachádza na najzelenejšom ostrove Chorvátska, na ostrove Mljet, ktorý je známy svojimi nespočetnými prírodnými krásami. Obklopená hustými zelenými borovicovými lesmi, ktoré poskytujú tieň v horúcich letných mesiacoch, je Saplunara ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú dovolenku pre dušu a telo. Relaxujte v úplnom pokoji a pohode, ďaleko od mestského davu. Zaplavte si v krásnom, čistom mori a zažite dovolenku snov. Pre Vašu plnú spokojnosť Vám prinášame apartmány v blízkosti tejto pláže, aby ste si mohli plne dopriať dovolenku na tomto jedinečnom Chorvátskom ostrove.