Problematika ochrany súkromia
Žijeme v dobe, keď sa súkromie stáva čím ďalej väčším luxusom. Technológia ovláda naše životy prostredníctvom mnohých video platforiem a sociálnych médií. Ľudia stále viac vedome prezentujú rôzne aspekty svojho života na internete do najmenších detailov. Moderná spoločnosť vytvorila prostredníctvom rôznych sociálnych médií a kanálov akýsi paralelný svet. V takomto svete nie je miesto pre súkromie, pretože sa všetko meria a hodnotí podľa príspevkov, klikov a lajkov.

Hľadanie slobody
Našťastie ešte nie je stratená všetka nádej, stále sa môžeme odpojiť od virtuálneho sveta a vrátiť sa do našej hmatateľné reality. Stále si môžeme vziať knihu, ísť von na prechádzku a byť slobodní. Človek je sociálna, ale aj múdra bytosť, ktorá potrebuje svoje súkromie. Rovnako ako Robinson Crusoe od Daniela Defoea potrebuje každý z nás z času na čas synergiu s prírodou. Tejto synergie možno dosiahnuť samotou alebo zdieľaním okamihov s našimi blízkymi.

Staňte sa na chvíľu Robinsonom Crusoe
V dnešnej dobe možno odpojením od technológií ako je TV alebo internet, získať pravú dovolenku, ktorá je nevyhnutná pre našu duševnú pohodu. Chorvátsko je destináciou známou pre svoje prírodné krásy a môže byť skutočným útočiskom pre všetkých, ktorí chcú získať späť svoje súkromie a znovu splynúť s prírodou. S trochou zveličenia možno povedať, že každý by mal aspoň týždeň žiť ako Robinson Crusoe. Tento životný štýl si môžete najlepšie vyskúšať, ak sa rozhodnete zarezervovať si dovolenku na odľahlom mieste v Chorvátsku.

Domy na samote a Adriagate
Chorvátska cestovná kancelária Adriagate ponúka najlepšiu ponuku tradičných typov ubytovania v Chorvátsku, medzi ktorými sú aj domy na samote a Robinzonská domy. Tieto objekty sú obvykle izolované a obklopené nedotknutou prírodou, v tesnej blízkosti pláží, kde môže jednotlivec alebo celá rodina úplne nerušene odpočívať. V týchto typoch domov je elektrina získavaná prostredníctvom solárnych panelov a voda sa čerpá z vodných nádržiach, takže je žiaduce ju pred použitím prevariť. Tieto domy sú väčšinou vybavené základnými kuchynskými spotrebičmi, ako je chladnička a sporák, takže v porovnaní so životným štýlom Robinsona Crusoea majú hostia stále veľký luxus. 😊 To všetko vám umožní skutočne si oddýchnuť a užiť si ticho okolo vás. Domy tohto typu sa väčšinou nachádzajú v lokalitách ako je Tkon a Kraj na ostrove Pašman, Bogomolje a Basina na ostrove Hvar alebo Stomorska na ostrove Šolta.

Vráťte sa späť k životu
Tento rok bol všetkým, len nie normálnym, okrem naši zvyšujúce sa závislosti na technológiách, získava pandémie každý deň na sile a dramaticky mení náš každodenný život.
Ale žiadny vírus vám však nemôže absolútne nič urobiť, keď relaxujete pred domom na samote, obklopení stromy a cítite vôňu mora a soli z neďalekej pláže a slnko, ktoré hladí Vašej pokožku. Na takých miestach nie sú potrebné rúška, sociálne odstup, rôzne opatrenia, wifi, TV … Dúfame, že Vás tento článok inšpiroval a prebudil vašu túžbu rezervovať si najbezpečnejšie a najvyhľadávanejšie typ ubytovania v Chorvátsku. Jednoducho dýchajte v harmónii s prírodou, zarezervujte si dom z ponuky cestovnej agentúry Adriagate a znova si užívajte svojho súkromia.

Vyberte si z ponuky, ktorá zahŕňa odľahlej kamenné domy a domy na samote