Plánujete rodinnú dovolenku v Chorvátsku?

Keď si pomyslíte na dovolenku, čo Vám prvé padne na pamäť? Určite je to opalovanie na pláži a šum mora, no keď máte aj potomkov, často to oddychovanie nie je možné.
Najčastejšie otázky rodičov, je vzdialenosť pláže a typ pláže – kamienková alebo piesková, alebo či sa dá nájsť aj chládok na pláži.

Práve kôli tomu, sme Vám pripravili Top 5 rodinných pláži v Chorvátsku:
1. Plaž Slanica
2. Plaž Dražica
3. Plaž Rajska plaža
4. Plaž Sunčana uvala
5. Plaž Ambrela

Ostatnú ponuku rodinných pláži v Chorvátsku nájdete v našom sprievodcovi cez chorvátske pláže: Rodinné pláže v Chorvátsku

Viete si vybrať kvalitné ubytovanie  vhodné pre deti?
Okrem pláži, druhé najčastejšie pýtanie sa vzťahuje na ubytovanie.

Rodinné ubytovanie v privátoch je naozaj v Chorvátsku rôznorodé, a aj prenajímatelia sa snažia vyhovieť a prispôsobiť rodinám s deťmi.V prvom rade sa jedná o domoch, v ktorých okrem apartmánu, máte k dispozícií aj záhradku s detskými preliezkami a rekvizitami. Všetko to, umožňuje rodičom bezstarostnejšiu rodinnú dovolenku. Krásne okolie, lehátka a tobogany, pieskoviská a hračky…sa stali zvyčajným vybavením a ponukou apartmánov v Chorvátsku.Tu sa nachádza aj nezabudnuteľný Gril, ktorý je zvyčajne najvyhľádavenejší a najpotrebnejší pre kvalitnú dovolenku s rodinou alebo priateľmi.

My sme to včas prepoznali, a  pripravili sme Vám špeciálnu kategóriu ponúk pre rodinnú dovolenku v Chorvátku >>

Rodinná dovolenka v Chorvátsku – pláže a ubytovanie

Dúfame, že ste si z našej ponuky vybrali aj niečo pre seba!