Koncept vernosti

Koľkokrát ste počuli, že sa vernosť oplatí. Musíme rozlišovať medzi rôznymi druhmi vernosti. Existujú vernosti, ktoré sú neodmysliteľne zakorenené v našom bytí od okamihu, keď sa narodíme, zatiaľ čo iné sa rozvíjajú na základe našich potrieb a keď sa naše potreby zmenia, zmení si tiež naše lojalita. Príkladom prvého by bola vernosť k našej rodine, zatiaľ čo druhým príkladom vernosti by bola vernosť spojená s materiálnej potrebou, ktorá sa točí okolo verného zákazníka určitej spoločnosti, ktorá mu ponúka služby alebo produkty, ktoré najlepšie vyhovujú jeho potrebám. Lojalita súvisiace s konceptom materijální potreby môže byť nestála, preto sa spoločnosti musia neustále vyvíjať, aby nestratili svoju klientsku základňu. Chorvátska cestovná agentúra Adriagate je vynikajúcim príkladom toho, ako vybudovať vzťah s klientmi založený na lojalite.

Koncept Adriagate pre udržanie zákazníkov prostredníctvom vernostných programov.

Cestovná agentúra Adriagate ponúka komplexný vernostný program už takmer 10 rokov a každý, kto si rezervuje ubytovanie priamo prostredníctvom webových stránok Adriagate v minimálnej hodnote 500€, môže využiť svojho darčekového poukazu pre svoju budúcu rezerváciu. Tento vernostný program je rozdelený do podkategórií, z ktorých každá má inú rad výhod.

Základný / bronzový vernostný balíček je dodávaný s poukazy v hodnote od 50 do 150€. Okrem darčekového poukazu poskytuje tento balík tiež členom programu šancu zúčastniť sa žrebovania, vďaka ktorému šťastný výherca získa 7 dňovej dovolenku v Chorvátsku zadarmo.

Strieborný vernostný balíček je ďalší kategórií a týka sa klientov navštevujúcich Chorvátsko prostredníctvom Adriagate tretíkrát s minimálnou celkovou hodnotou všetkých predchádzajúcich rezervácií 1 000€. Medzi mnohými ďalšími výhodami títo klienti získajú flexibilnejší podmienky zrušenia rezervácie a tiež šancu na ďalšie zľavy za skorý nákup na niektoré z najlepších ubytovania a konečne všetci klienti patriace do tejto kategórie získavajú 10% zľavu na prenájom automobilov a dodatočných služieb.

Zlatý vernostný balíček je najvyšší vernostné kategórií pre hostí, ktorí si v minulosti rezervovali ubytovanie štyrikrát alebo viackrát prostredníctvom Adriagate s minimálnou celkovou hodnotou všetkých predchádzajúcich rezervácií 2000€. Títo klienti tiež získavajú flexibilné storno podmienky a 10% zľavu na prenájom automobilu spolu s ďalšími početnými výhodami, ktoré nájdete podrobnejšie v nasledujúcom odkaze Adriagate Loyalty Program.

Program, ktorý je vyššie uvedený, ponúka stále odmeny klientom, ktorí opakovane zverujú svoju dôveru pri organizovaní dovolenke skúseným profesionálom v Adriagate. Výhody sa neustále sčítajú a členovia programu získajú s každou novou rezerváciou nové a lepšie výhody.

Podmienky darčekových poukazov

Nevyhnutnou súčasťou celého vernostného programu cestovnej agentúry Adriagate sú darčekové poukazy, ktoré predstavujú základ, a od ktorých sa odvíjajú ďalšie výhody a bezplatné služby. Hodnota darčekového poukazu závisí od hodnoty rezervácie a môže sa pohybovať od 50 do 150€.

Darčekový poukaz v hodnote 50€ získavajú klienti, ktorí si rezervovali ubytovanie v minimálnej hodnote 500€. Darčekový poukaz v hodnote 100 euro získavajú osoby s minimálnou hodnotou rezervácie 1.000€, zatiaľ čo darčekový poukaz v hodnote 150€dostávajú osoby s rezerváciou ubytovania v minimálnej hodnote 1.500€. Viac informácií o darčekových poukazoch nájdete v odkaze Darčekové poukazy Adriagate.

Prečo si vybrať Adriagate

Po prečítaní vyššie uvedeného by malo byť úplne jasné, prečo by ste si mali vybrať Adriagate. Ak si ceníte svoje peňaženky a hľadáte najlepší pomer ceny a kvality, potom tento vernostný program nemá konkurenciu. Byť verným klientom cestovnej agentúry Adriagate sa jednoducho oplatí. Adriagate sa môže pochváliť mnohými ďalšími prednosťami, vďaka ktorým si vyberiete túto skúsenou chorvátsku cestovná kancelária s 19 ročný preverenou históriou. Premýšľajte o tom takto, Adriagate nemá žiadne rezervačné poplatky, publikuje skutočné hodnotenie zákazníkov, má najviac konkurencieschopné ceny, má flexibilné platobné modely a možnosti zrušenia rezervácie, má cez 10 000 ubytovacích jednotiek všetkých typov a v neposlednom rade má pracovnú silu, ktorá sa bude venovať všetkým vašim potrebám vo všetkých fázach plánovania dovolenky. Naši zamestnanci hovorí vaším jazykom a disponujú potrebným know-how potrebným ku zúženie výberu presného typu služby, ktorú požadujete.

Záver
Spomenuli sme, že vernosť voči spoločnosti môže byť promělivá, pretože lojalita sa mení, ale rovnako ako u čohokoľvek v živote, niekedy existuje aj výnimky z pravidla. Cestovanie do Chorvátska je len polovicou múdreho rozhodnutia, druhou polovicou je voľba Adriagate, ktorá vás povedie za ruku pri výbere tej najlepšej ponuky. Dajte nám svoju dôveru a jednoducho si užívajte dovolenku s vedomím, že stále existuje kvalita a profesionalita, na ktorú sa môžete aj v najnáročnejších dobách spoľahnúť.

Zistite viac o našom vernostnom programe