Prinášame  niekoľko dobrých dôvodov a výhod pre skorú rezerváciu ubytovania. Dobre si prečítajte všetky výhody a starostlivo zvážte, kedy je najvhodnejší čas pre rezerváciu dovolenky v nadchádzajúcej sezóne.

1. Vyberte si najlepšie – šírka ponuky

Včasnou prehliadkou a výberom ubytovania si môžete byť istý, že ste si vybrali práve to, čo Vám najviac vyhovuje v plánovanom  termíne dovolenky. Práve tie „najlepšie“ produkty sa predávajú už pred novým rokom, napríklad, atraktívne ubytovanie s výhľadom na more alebo domy vo vynikajúcich lokalitách. Vždy odporúčame, aby ste svoj záujem o výber  ubytovania pre Vás a vašu rodinu, prejavili skôr.

2. First minute zľavy

Politika pôsobenia našej agentúry Adriagate je pre svojich hostí, ktorí si svoje ubytovanie zarezervujú skôr, zabezpečiť  špeciálne výhody a prínosy, a jednou z výhod je aj zľava od 5-15% za skorú rezerváciu. >> First Minute ponuka
P.S. Pri každom ubytovaní s aktívnou  First minute, je zľava vyznačená, na ubytovanie ktoré nemá  označenú zľavu za skorú rezerváciu, zľava nie je možná.

3.  Darčekový poukaz

Ak ste si už predtým objednávali z ponuky cez Adriagate.com a získali darčekový poukaz v hodnote € 50 – 150, a to za určitých podmienok. Uistite sa, že si svoje ubytovanie zabezpečíte ešte do Nového roka, kedy má darčekový poukaz  plnú hodnotu. Pre ostatné  podmienky navštívte  stránku  kliknutím na odkaz TU.

4. Zálohou vo výške 30%, si zabezpečte dovolenku

Keď si rezervujete ešte v dobe, kedy je možné zaplatiť iba zálohu vo výške cca 30%, a zatiaľ čo vyčkávate na začiatok Vašej  ideálnej  dovolenky, šetríte zvyšok sumy

5. Máte dôvod na radosť

V ťažkých chvíľach je pekné radovať sa a tešiť na dovolenku ktorá Vás čaká, a predstavovať si nádherné miesto ďaleko od zimy a dažďa. Budete mať viac času na organizáciu a plánovanie dovolenky vo forme zhromažďovania informácií o destinácií a pamiatkach ktoré si želáte navštíviť.