Autentickosť nad všetkým

Autentickosť má vďaka svojej jedinečnosti neodolateľnú magnetickú príťažlivosť Tieto domy snov sú nielen najbezpečnejším typom ubytovania, ale aj predstavujú dokonalý únik od zhonu našej každodennej existencie.

Autentické ubytovanie, nutnosť, nie luxus.

autentické ubytovanie

Dnes, keď každý kladie dôraz na dokonalosť vo svojich zariadeniach a miestach, s dôrazom na luxusné a technologické vybavenie, sa autentickej ubytovanie riadi tézou, že vďaka menšej dokonalosti dosiahneme väčšie autenticity.

Vila Rokova Vala

psychofyzická rovnováhaŽijeme v dobe, keď autenticitu nie je ľahké nájsť, pretože životná cesta nás často vedie úplne iným smerom, preto únik z ťaživého každodenného života už nie je luxusom, ale nutnosťou.

Návrat k matke prírode je v zásade tým najúčinnejším spôsobom obnovenie psychomotorické rovnováhy. Priemerná dĺžka pobytu v ubytovaní tohto typu je 16 dní.

 

Domy na samote, dokonalá dovolenka pre Vás a Vášho domáceho maznáčika

Mnoho klientov spoznalo výhody tohto typu dovolenky, preto rezervácia autentického ubytovania na budúci rok začínajú už v septembri a tento trend pokračuje aj počas pandémie. Stojí za zmienku, že domáci miláčikovia sú vítané v 90% zariadení tohto typu.

domáce zvieratá sú vítanéChorvátsko oplýva ostrovy, ktoré sú pre tento typ dovolenky veľmi vhodné, a objekty tohto typu sú zvyčajne spojené so zaujímavým príbehom

hvar brac Chorvátsko autentické ubytovanie

Ostrovy Pašman a Žižanj blízkosti Národného parku Kornati v severodalmatínskom súostroví, ako aj ostrovy Brač a Hvar v strednej Dalmácii sú vďaka svojej nedotknutej prírode, výnimočne bohaté flóre a faune a krištáľovo čistému moru ideálnych destináciou pre autentickú dovolenku na samote.

 

Nájdite ideálne autentické ubytovanie na pobreží Jadranského mora