Málo kto na svete dnes nevie o Chorvátsku, zvlášť po svetovom úspechu chorvátskych futbalistov. Okrem športu, Chorvátsko sa posilňuje ako turistická destinácia a ponúka jedinečný a autentický zážitok, na ktorý sa Adriagate špecializuje. Francúzsky trh uznal Adriagate medzi prvými a už mnoho rokov si vyberá pravé Adriagate ako svojho partnera pre plánovanie dovolenky. Madame Figaro ako popredný francúzsky časopis prináša príbeh o tomto pozoruhodnom úspechu cestovnej kancelárie Adriagate.

Madame Figaro vo svojom článku opisuje francúzskym čitateľom Chorvátsku ako zaujímavú stredomorskú krajinu, ktorá čistím morom, prírodným a kultúrnym dedičstvom a gastronómiu, láka svet, a Adriagate.com ako turistickú agentúru, ktorá od roku 2001. ponúka svojim hosťom jedineční zážitok Chorvátska.

Adriagate využíva všetky výhody, ktoré technológia poskytuje a zároveň podporuje svoju lásku k Chorvátsku, a vyzýva hostí, aby poznali chorvátske destinácie očami a srdcom domácich. Vytvorením personalizovaných sprievodcov plážami a destináciami cez pobreží Jadranského mora dodatočné informuje hostí o turistických destináciách, ktoré navštevujú.

Adriagate so svojou pestrou ponukou súkromného a autentického ubytovanie (majáky, plavby) transferu a prenájmom automobilu poskytuje každému hosťovi ubytovanie, ktoré doplnia jeho najkrajšie obdobie roka – dovolenku. Umiestnenie hosťa a jeho želania na prvé miesto je misia ktorou sa Adriagate vedie a dýky ktoré dosahuje úspech na francúzskom trhu.

Veľkou výhodou Adriagate-u ktorú Madame Figaro na francúzskom trhu zdôrazňuje, je priama komunikácia s hosťami, ktorá je realizovaná v 13 jazykoch. Priamym kontaktom v materinskom jazyku sa plne zohľadňuje všetky priania a kritériá hostí a ponúka vhodné ubytovanie. Týmto spôsobom bol francúzsky trh uznaný ako trh ktorý prejavil najväčší záujem o ubytovanie v eko-domoch, bike & bed ubytovaní a plavby.

Priamy kontakt s hosťami Adriagate realizuje tiež cez pobočky v najobľúbenejších turistických destináciách: Vodice, Rogoznica, Primošten, Omiš, Tučepi a ostrov Hvar. V pobočkách sa hosťom poskytujem všetky potrebné informácie o destinácii, možnosť rezervovaní výletu do okolitých národných parkov, nájom bicyklov, skútrov alebo áut, a tak hostia môžu začať spoznávať krásy a kúzla Chorvátska.

Toto uznanie dodatočne potvrdzuje prácu Adriagate-u a povzbudzuje nás k tomu, aby sme v tejto ceste pokračovali aj v budúcnosti.

Celý článok si môžete prezrieť tu