Ste pripravení na dobrodružstvo? 🙂
My sme pripravení a nemôžeme sa už dočkať veselých zliav Čierneho piatku 2019.
Nájdite si ubytovanie počas Black Friday zliav tu, od 22. novembra do 1. decembra 2019.

Sledujte ponuky dovolenkového ubytovania počas Čierneho piatku 2019, pretože vám ponúkame 14% zľavu na všetky typy ubytovania.
Nezáleží na tom, či si predstavujete stráviť chvíle v útulnom apartmáne so svojimi priateľmi v Splite, užívať si leto v dovolenkovom dome niekde na Istrii alebo relaxovať so svojím partnerom v luxusnej vile s výhľadom na nádherné Jadranské more – je tu lákavá ponuka dovolenky v Chorvátsku, ktorá volá práve vás. Začnite plánovať svoju ideálnu dovolenku ešte dnes a uchmatnite si výhodnu slnečnú dovolenku na Čierny piatok!

Tento Čierny piatok Adrigate oslavuje lásku k Chorvátsku so všetkými dovolenkármi a dôvtipnými nakupujúcimi, ktorých cieľom je ušetriť peniaze na svojom letnom dovolenkovom úteku! Čokoľvek hľadáte, starostlivo vyberáme najlepšie dovolenkové ubytovanie pre vašu budúcu chorvátsku dovolenku a je len na vás, aby ste využili príležitosť, ktorá je pre vás najvhodnejšia!

Máte možnosť skombinovať Blasck Friday zľavu s našimi First Minute zľavami a získajte až 24% zľavu na ubytovanie z našej ponuky! Existuje niečo ešte lepšie? 😊

Prezrite si naše špeciálne ponuky Čierneho piatku!