Ak si želáte vyskúšať, iný druh dovolenky od samotného slnka alebo mora, s viac dobrodružstva, potom je tento zájazd vhodný pre Vás. Milovníci cestovania budú užívať v skúmaní pobrežia, prírody, kultúrnych a umeleckých pamiatok.

Stredný bod tohto zájazdu sa nachádza na molom ostrove Lopud, ktorý je 1hodinu jazdy trajektom vzdialený od Dubrovníka, a patrí k Elafitskému súostroviu. Na ostrove sa nachádza niekoľko hotelov, reštaurácií, kaviarní a až dve pieskové pláže od ktorých je jedna od najznámejších pieskových pláži – pláž Šunj.

A to čo Vás určite prekvapí je život bez automobilov. Bolo by hodnotné vyskúšať si, aký je život bez tohto nevyhnutného  dopravného prostriedka na 4-roch kolesách. Však?

Zájazd trvá 7 dní, a skladá sa od každodenných činností  ako čo su napríklad 2-3 hodiny ľahkého kajakového splavu morom. Aktívnosti nie sú obtiažne a vhodné sú pre populáciu od 14 rokov až do neskorých 60-tich, nie sú potrebné predchodné znalosti kajakovania morom alebo ďalších športov.

Ubytovanie je organizované v privátnych apartmánoch, ktoré nie sú vzdialené viac ako 300 metrov od prvej pieskovej pláže, so štandardným 3 hviezdičkovým vybavením. Ak si želáte, máte možnosť zarezervovať si hotel s 3-4 hviezdičkami alebo apartmán vyššieho štandarda.

Počas svojho dobrodružstva, navštívite historické mesto Dubrovník a uvidíte množstvo ostrovov Jadranského mora: Lopud, Koločep, Šipan a Elafitské ostrovy (13 zelených ostrovov). Budete mať aj dostatok času na návštevu Národného Parku ostrova Mljet ale aj za rafting a kanoe na Hercegovských riekach.

Krátky plán zajazdu:
Daň 1: Sobota: Príchod do Dubrovnika, transfér na ostrov Lopud
Deň 2- Nedeľa: Kajakovanie s Lopuda na Šipan, bicyklovanie na Šipane
Deň 3: Pondelok:Kajakovanie a potápanie sa na Lopudu
Deň 4: Utorok: Kajakovanie, plavanje, potápanie sa, prechádzky na ostrove Koločep
Deň 5: Streda: Voľný deň, výlet do Dubrovníka
Deň 6:Štvrtok: Kajakovanie Sv.Andrija
Deň 7: Piatok: Kajakovanie Trsteno
Deň 8: Sobota: Odchod

CENY & DISPONIBILITA

Želáme Vám nádherné a príjemné dobrodružstvo so zájazdmi Adriagate.com!