Rušný život v mestách sa stáva ešte stresujúcejším,  nové technológie a internet znemožňujú, aby sa pracovný a privátny život  oddelil, aj v čase keď pracovný čas už dávno skončil.

Práve s týchto dôvodov, sa stále viac hľadá útek z rušného okolia, aj v čase rezervovanom práve na letnú dovolenku. Ľuďom je potrebný útek od všetkého čo poznajú, ako aj od spôsobu ktorým žijú.

Chorvátsko je zem, ktorá žije v súlade s prírodou, a na nežnom pobreží, môžu sa ešte nájsť miesta, ktoré sa vynímajú tradičným spôsobom života, maximálne rešpektujúci matku Prírodu.

Takto v skrytých a pomaly tajomných zátokách, hlavne ostrovov Strednej a Severnej Dalmácie, môžete nájsť kútok, ďaleko od všetkého čo poznáte. Malé a skromné domčeky, ktoré nemajú pripojenie na vodovod ani elektrinu, okrem veterného  alebo solárneho napájania, pláže neďaleko alebo ihneď pri dome, a prvý sused alebo supermarket sú kilometrami vzdialení.

Áno, to je oddych bez televízie a wifi-a. Unikátna priležitosť na zblíženie sa so svojou rodinou, hraním spoločenských hier alebo rozhovorom dlho do noci. To je práve to, po čom túžite, dovolenka v plnom zmysle reči!

Mnohé domy sú výberom pre zaľúbených, a tak sme  zaznamenali niekoľko romatikov, ktorí sa práve v týchto domoch rozhodli zaviazať sa na večnú lásku. Svoj príbeh podelili s nami, a touto cestou im celá naša Adriagte.com rodina chce poďakovať.

Aby sme Vám, čo najreálnejšie rozpovedali príbeh o domoch na samote, náš tím z Adriagate.com, Vám pripravil video, ktoré  si určite nenechajte újsť!