Pihenje ki a város embertömegét és zaját, érezze jól magát a szeretteivel Rogoznica strandjain.

Rogoznicában számos, gyönyörű, rendezett strand található. A többségük kavicsos, és rögtön a település mellett fekszik, így ideálisak a gyermekes családok számára. Ugyanakkor a nyugalom, csend és az egyedüllét kedvelői is megtalálhatják a kedvenc helyüket valamelyik rejtett öbölben, ahol élvezhetik az úszást a kristálytiszta tengerben, a természetes, köves strandok valamelyikén.

Stivašnica

Rogoznica szigetének különböző részein több kavicsos partszakasz is van, így ha az erősebb hullámzás, a szél vagy a napsütés hiánya miatt el kell hagynia valamelyik strandot, akkor egyszerűen át tud menni valamelyik másik partszakaszra, ahol folytatni tudja a strandolást.

Rogoznica

Az idilli rogoznicai szigetecskén a következő strandok valamelyikén tud például fürödni:

Račice strand – e strand kavicsos része lépcsőzetes tengeri bemenete miatt a gyermekes családok kedvenc fürdőhelye, a betonlapos rész pedig ideális hely a napozás szerelmesei számára. Ezen a strandon nincs természetes árnyék, ezért ne felejtsen el napozókrémet használni, és akár napernyőt is hozhat magának. Az északi részen romantikus, szerelmespároknak ideális helyet is talál. TOVÁBB »

Račice

Gornji Muli strand – az eredetileg köves-sziklás strand egy részét betonlapokkal fedték le, hogy kényelmesebb legyen rajta a napozás és a fekvés. A strand Rogoznica központjától nem messze található, és a közelben van egy vendéglő is, ahol megkóstolhatja valamelyik helyi ételspecialitást, például a sütőharang alatt sült polipot vagy a grillen sült halat. Ha megkívánja, bármikor ehet egy ízletes pizzát is valamelyik közeli pizzériában, vagy megpihenhet a tengerparti bárban egy frissítő italt vagy egy kávét kortyolgatva. TOVÁBB »

Gornji Muli

Ha inkább nem kimondottan Rogoznicában, hanem valahol a város környékén szeretne strandolni, akkor javasoljuk, hogy látogasson el a következő partok valamelyikére:

Kanica strand – ez a kavicsos strand az azonos nevű településen található, Rogoznicától nem messze. Ideális hely a nyugodt pihenéshez, mivel itt nincs sok program és többletszolgáltatás, így itt lehetősége lesz teljesen feltölteni az elemeit és kipihenni magát. A part a sekély és lépcsőzetes tengeri bejárata miatt a kisgyermekek és a rosszabbul úszók számára is alkalmas fürdőhely. A strand közelében van egy kávézó, ahol el tud bújni egy kis időre a napsütés elől, és ahol pihenhet egyet egy pohár ital vagy egy kávé mellett. TOVÁBB »

Kanica

Mezaroca strand – Ražanj település 11 km-re található Rogoznicától, a Mezaroca strand pedig Ražanj központjától nem messze fekszik. Ez a gyönyörű, kavicsos-betonlapos strand ideális hely a napozáshoz és a gondtalan pihenéshez a családdal. A strandon nincsenek többletszolgáltatások, ezért ne felejtsen el napozókrémet, kalapot vagy sapkát, ivóvizet, törölközőt és napozókrémet hozni magával. A strandolás előtt elmehet a helyi piacra is, ahol házi szezongyümölcsöket tud magának vásárolni, amelyek ideálisak arra, hogy felfrissítse magát velük a strandon. TOVÁBB »

Mezaroca

Varoš strand – Ražanj fő strandja, mely teljességében kavicsos fövenyű. Aprókavicsos partja, lépcsőzetes tengeri bejárata, és a természetes árnyék miatt alkalmas fürdőhely a békés és pihentető üdüléshez, gyermekes családok számára. A strand könnyen megközelíthető, de nem érhető el rajta túl sok többletszolgáltatás és sosincs ott túl sok ember, ami miatt ideális azok számára is, akik csendre és nyugalomra vágynak, nagy tömeg nélkül, de mégis valamely város közelségében. TOVÁBB »

Varoš

Stupin Čeline strand – ez a gyönyörű, kavicsos strand egy kis turistatelepülésen, Podglavicában található, 2 km-re Rogoznicától. Sekély tengeri bemenete, a hajóktól való elkülönítettsége és az ott lévő csúszdák miatt ez a strand a gyermekes családok kedvence. További előnye, hogy a strand közelében számos üdülőház és apartman is található. A gyermekeken kívül a felnőttek is kedvelik ezt a strandot, akik a mélyebb részeken kipróbálhatják a búvárkodást is. TOVÁBB »

Stupin Čeline