Az Adriai-tengerpart az egyik legtagoltabb tengerpart a Földközi-tenger vidékén, több, mint 1100 szigettel és szigetecskével, amelyek közül mindegyiknek megvan a saját bája. Gyönyörű öblök, egyedülálló kilátás és idillikus környezet, amik jellemzik a horvát tengerpartot. A szigetek és öblök között húzódnak a legszebb horvátországi strandok.

Ez alkalommal az 5 legjobb strandot mutatjuk be Önnek, amelyeket a vendégek kommentárjai alapján választottunk ki, látogatottságuk és különlegességük miatt.

Rajska strand Rab

Rajska strand Rab

1# Rajska stand – Rab-szigeten

Az első strand közülük a Rajska strand Rab-szigeten, Lopar település közelében. A strand homokos és meglehetősen sekély vízű, így ideális családi nyaraláshoz, valamint elnyerte a kék zászló megjelölést is, ami a tenger tisztaságának szimbóluma. Ez az Adriai-tenger egyik legnépszerűbb strandja, és pont emiatt gazdag turisztikai kínálattal is rendelkezik.

Rajska strand Rab

Kipróbálhatja itt a különböző vízi sportokat és aktivitásokat, de számos bár és étterem is várja Önt. A közelben található egy nagy sportcentrum is, teniszpályákkal, golfpáylával, röplabda és kosárlabdapályával, és kipróbálhatja a vízicsúzdát is. Ha aktív pihenésre vágyik, ezen az egyedülálló strandon úszkálva és pihenve, akkor tekintse meg az Adriagate szálláskínálatát a Lopar városában, Rab-szigeten található szállásokról.

Punta rata - Brela

Strandok Punta rata -Brelaban

2# Punta Rata – Brelában

A második strand a legjobb homokos strandok listáján a Punta Rata Brelában, a Makarskai-riviérán.  Ez a strand a világ 10 legszebb strandja közé tartozik. Fenyőfák veszik körül, amelyek a forró nyári napok során kellemes, hűsítő árnyékot adnak. A strand elnyerte a „Kék zászló” jelzést, ami igazolja a tenger tisztaságát.

Strandok Punta rata -Brelaban

A strandon különböző sportolási és szórakozási lehetőségek várják Önt, röplabdázhat a sekély vízben, teniszezhet és focizhat. Ha hűsítőre vágyik, akkor a strandon bárokat is találhat, ha pedig megéhezne a sportolás után, akkor térjen be valamelyik étterembe. Annak érdekében, hogy ezen az idillikus helyen tölthesse üdülését, gazdag szálláskínálatot nyújtunk Önnek a strand közelében található, minőségi szállásokból.

Bellevue strand

Bellevue strand - Dubrovnik

3# Bellevue strand – Dubrovnik

A következő strand a gyönyörű Bellevue strand, amely Dubrovnik városának egyik legszebb részén található. Ez a homokos-kavicsos strand az egyik leglátogatottabb strand a dubrovniki régióban. Sziklaszirtek veszik körül, amelyek a délutáni órákban hűsítő árnyékot adnak. A kellemes időtöltés érdekében számos vízi sportolási lehetőség között választhat, vagy pedig csak pihenjen, és gyönyörködjön az egyedülálló, csodálatos tájban, élvezze a hullámok zúgását, és a nyári szellőt.

Bellevue strand - Dubrovnik

Ha frissítőre vagy ételre vágyik, akkor a strandon bárok és étermek is találhatóak. Gazdag szálláskínálatot kínálunk Önnek a Bellevue strand közelében, az apartmanoktól kedzve a szobákig, és a nyaralóházaktól a villákig. Válasszon ki egyet magának a kínálatunkban szereplő szállások közül, és legyen része egy megismételhetetlenül kiváló, tengerparti üdülésben.

4# Nini lagúna – Nin

A listán lévő, negyedik strand a „Nini lagúna” (Ninska Laguna), mely a kis, történelmi városka, Nin területén található. Ezt a gyönyörű, homokos strandot a „Királynők strandjának” is nevezik. A strand gyógyhatású iszapja sok, különféle betegségre gyógyír. A tenger sekély, és a víz különösen meleg, ami miatt családi üdüléshez is kiváló hely. A strand az általa nyújtott számos tartalom, a beach bárok és az éttermek miatt nagyszámú turistát vonz, így kijelenthetjük, hogy ebben a régióban ez a legnépszerűbb strand. A szálláskínálatunkban szereplő apartmanok és üdülőházak ideális lehetőséget adnak arra, hogy bebiztosítsa magának a megfelelő szállást ennek a népszerű strandnak a közelében, és kiélvezze a hely minden báját

Nini lagúnaNini lagúna - Nin

5# Saplinara – Mljet sziget

Az listán szereplő utolsó strand a Saplunara strand, még egy olyan strand, mely elnyerte a „Kék zászló” jelzést. Ez a strand egy igazi, idillikus homokos strand, mely a legzöldebb horvátországi szigeten, Mljeten található, amely közismert természeti  szépségéről. Sűrű, zöld fenyőerdő veszi körül, amely kellemes árnyékot nyújt a forró, nyári hónapok során, így a Saplunara ideális hely azok számokra, akik testi-lelki pihenésre vágynak.

Saplunara strand

Saplunara strand

Pihenjen teljes nyugalomban és csendben, messze a város nyüzsgésétől. Úszkáljon a gyönyörű, tiszta tengerben, és legyen része egy álomnyaralásban. Az Ön teljes elégedettsége érdekében foglaljon magának egy apartmant a szálláskínálatunkból, a strand közelében, hogy teljesen kipihenhesse magát ezen az egyedülálló, horvát szigeten.