Az urabanizációnak, az internet használatának és az ezzel járó felgyorsult tempónak köszönhetően a városi ember a mindennapi stressznek köszönhetően inkább vágyik egy nyugodtabb pihenésre nyaralása alatt.

Szeretne elmenekülni a mindennapok gondjaitiól, a tömegtől, a nagyvárosok zajától.

Horvátország harmóniában él a természettel, és még manapság is találkozhatunk olyan településekkel, ahol a hagyományos élet szokásai megmaradtak, tiszteletben tartják a természet törvényeit

Ilyen rejtett, titokzatos kis öblök, szigetek, települések főleg Észak-és Közép-Dalmácia térségében találhatóak. A kis méretű, szerényen berendezett házakban nincs vezetékes víz, áram, többségük napenergiát használ, strandot rögtön a háznál vagy annak közelében találunk, az első szomszéd, illetve bolt akár több kilométerre van.

Itt a pihenés teljes kikapcsolódást nyújt,  nincs TV, és Wifi!  Remek alkalom arra, hogy családjával éjszakába nyúlva beszélgessen vagy játszon.
Ez az amire Önnek szüksége van, egy valódi értelembe vett  teljes kikapcsolódásra!

Ilyen típusú házat sok szerelmes pár is választott romantikus nyaralásukhoz, ahol örök szerelmet is vallottak egymásnak. Történetüket megosztották az Adriagate.com-al, melyet ezúton is köszönünk!

Nézze meg a robinzon házakat bemutató, az Adriagate. com saját készítésű videóját!