Most, hogy elmúlt a nyár, szívesen emlékezünk a horvátországi nyaralás nagyszerű pillanataira!

E gyönyörű ország minden része egyedi és különleges, és számos lehetőséget kínál a felejthetetlen vakációhoz. Függetlenül attól, hogy Horvátországon belül pontosan hol és kivel töltötte el a nyaralását, biztosan rengeteg új élménnyel gazdagodott. Abban is biztosak vagyunk, hogy sok kellemes emléket megörökített a fényképezőgépével vagy a mobiltelefonjával. Engedje meg, hogy ezek a fényképek elmeséljék az Ön nyári élményeit, hiszen mindannyian tudjuk, hogy egy jó fotó többet mond, mint 1000 szó. Emlékezzen a gondtalan nyári napokra, amelyek mosolyt csalnak az ember arcára. Hagyja, hogy az esős őszi napokon a nyaralásáról készült képek visszahozzák a napsütés emlékét. Ossza meg velünk a gyönyörű, horvátországi városokról, a híres épületekről és a kulturális látnivalókról, valamint a nyaralása legjobb pillanatairól készült képeket!

Ehhez csak annyit kell tennie, hogy menjen fel az Adriagate honlapjára, válassza ki azt az úticélt, ahol nyaralt, és klikkeljen a „Képek hozzáadása“ gombra!

A folyamat további megkönnyítése érdekében készítettünk Önnek egy képsort is, a képek hozzáadásával kapcsolatos utasításokkal:

Izgatottan várjuk a fényképeket!

Az Ön Adriagate-je!