Kevés olyan ember él manapság a világon, aki nem hallott még Horvátországról, különösen a horvát labdarúgó-válogatott világbajnokságon elért sikere óta. Horvátország azonban nemcsak a sport miatt híres, hanem egyben egy közkedvelt turisztikai úti cél is, mely egyedi és autentikus élményeket kínál, melyeknek az Adriagate a specialistája. A francia vendégek az elsők között voltak, akik ezt felismerték, és már évek óta az Adriagate-et választják partnerül az üdülésük megtervezésekor. A vezető francia magazin, a Madame Figaro ezúton meséli el olvasóinak az Adriagate Utazási Iroda figyelemre méltó sikerének történetét.

A cikkben a Madame Figaro Horvátországot a francia olvasóknak egy érdekes mediterrán országként írja le, mely kristálytiszta tengerével, természeti és kulturális örökségével, valamint gasztronómiájával meghódítja a világot, az Adriagate.com utazási irodát pedig olyan utazási ügynökségként mutatja be, amely vendégei számára különleges horvátországi élményeket kínál már 2001 óta.

Az Adriagate, kihasználva a modern technológia nyújtotta lehetőségeket, és egyben ápolva és átadva Horvátországi iránti szeretetét a vendégei számára is, arra bátorítja a Horvátországba látogatókat, hogy az itt élők szemével és szívével fedezzék fel az országot. Az iroda a teljes Adriai-tengerpartot lefedő, a strandokat és a turista úti célokat bemutató, személyre szabott útikalauzával további információkat is szolgáltat a vendégei számára a kiválasztott településről és környékéről.

Az Adriagate gazdag és változatos, a magán- és az autentikus szállások (pl. világítótornyok) széles tárházát felvonultató szálláskínálatával, valamint hajós körutaival és „rent a car“ szolgáltatásával minden vendége számára lehetővé teszi, hogy megtalálja az ideális szállást, amely tökéletessé teszi az év legszebb időszakát – az üdülést. Az Adriagate missziója, hogy számára a vendég és a vendég kívánságai az elsők, és pontosan ez az, ami miatt olyan sikeresek a francia piacon.

Az Adriagate óriási előnye, melyet a Madame Figaro különösen kihangsúlyoz, és amely nagyon fontos tényező a franciák számára is, az a vendégekkel való közvetlen kapcsolattartás és kommunikáció, 13 világnyelven. A vendég anyanyelvén történő, közvetlen kapcsolattartással az iroda teljes mértékben figyelembe veszi a vendég kívánságait és kritériumait, így a lehető legideálisabb szállást tudja kínálni számukra. A tapasztalatok szerint a francia vendégeket leginkább az öko– és a bike&bed szállások, valamint a hajós körutak érdeklik.

A vendégekkel való közvetlen kapcsolattartást az Adriagate a helyszíni fiókirodái révén is megvalósítja, mely irodák a legismertebb turisztikai helyszínek némelyikén találhatóak: Vodicében, Rogoznicában, Primoštenben, Omišban, Tučepiben és Hvar-szigeten. A fiókirodákban a vendégek minden szükséges információt megkapnak a településről, ahol szállást foglaltak, és kirándulásokra is be tudnak fizetni a környező nemzeti parkokba, valamint biciklit, skutert és autót is bérelhetnek maguknak, így önállóan is fel tudják fedezni Horvátország szépségét és varázsát.

Ez az elismerés megerősít minket abban, hogy irodánk, az Adriagate Utazási Iroda jó úton jár, és arra ösztönöz bennünket, hogy a jövőben is hasonlóképpen folytassuk a munkát.

A cikket itt olvashatja el