„Itt van az ősz, itt van újra…“ Bár az idő már hűvösebbre fordult, előkerültek a pulóverek és a  kabátok, mégis jó visszagondolni a nyár örömteli pillanataira!

Az Adriagate.com, vendégei által beküldött, számukra a legkedvesebb nyaralási fotókból gyűjtött össze egy csokorral. Reméljük, a kiválasztott 100  kép elnyeri tetszését és sikerül felidézni Önben is a nyár forró hangulatát a búskomor őszies napokban.

Vendégeink beküldött képei bizonyítékai annak, hogy nyaraláskor mindig érdemes magunknál tartani a fényképezőgépet, mert nem tudhatjuk, hogy mikor lesz alkalom a legérdekesebb és legjobb pillanatokat megörökíteni. Gondoljon csak korábbi, nyaralása alatt készült képeire, milyen jó volt azokat újra elővenni  és jókat nevetni rajtuk! A spontán készült felvételek  vissza nem hozható pillanatai a legjobbak!

Nézze meg  képgalériánkat!

Mindannyian voltunk már olyan helyzetben és olyan különleges helyen, amit meg szerettünk volna örökíteni és megmutatni másoknak. Reméljük, hogy az általunk összeállított képcsokor elnyeri tetszését, és  Ön is kedvet kap ahhoz, hogy legkedvesebb élményeit, fotóit megossza velünk, és másokkal! Hamarosan!