Szeretne Horvátországban  nyaralni családjával? Ha a nyárra  gondol, mi az ami rögtön az eszébe jut?  Napozás a tengerparton? 

Biztosan, bár ha Ön családdal tervezi nyaralását, akkor a felhőtlen pihenés néha  szinte lehetetlen.

A szülők részére a gyerekek miatt  az egyik legfontosabb kérdés, hogy a tenger hirtelen mélyülő-e vagy sekély, a tengerpart  köves-e vagy homokos, valamint , hogy az adott strandon van-e lehetőség árnyékba húzódni az  erős napsugárzás elől .

Hogy megkönnyítsük döntését összeállítottuk Horvátország top 5 strandjait, melyek ideálisak lehetnek családi nyaraláshoz:
1. Slanica strand
2. Dražica strand
3. Rajska strand
4. Sunčana uvala strand
5. Ambrela strand

További család barát strandokat „horvátországi strandok útikalauza” oldalunkon talál: Családok számára strandok >>

Olyan szállást keres amely gyerekek számára is ideális lehet?

Horvátországban számos magánszállást találhat,a kínálat nagyon gazdag, és a szállásadók egyre inkább  törekednek a gyermekes családok igényeinek kielégítésére is. Elsősorban ezek olyan apartmanok, melyek kertes házban találhatóak, és  ahol különböző játékok várják a kisebbeket. Ezek a típusú szállások valóban ideálisak lehetnek családok számára, hiszen  amíg a gyerekek biztonságban  játszanak, addig a szülők is pihenhetnek. A szép rendezett kert, napozóágyak, csúzdák, hinták, játékok és egyéb kiegészítők mára már mind- mind olyan szolgáltatássá váltak, amelyek nem hiányozhatnak egy horvátországi nyaralás során.

A felnőttek a kertben grillezhetnek, hiszen nincs is jobb annál, mint amikor a család és a barátok körbe ülik az asztalt és a remek ételek mellett élvezik az együttlét hangulatát.

Következő ajánlatunkat a szülők igényeinek figyelembevételével  próbáltuk  összeállítani: Horvátországi szállások családi nyaraláshoz

Családi nyaralás Horvátországban – strandok és szálláshelyek

Reméljük, hogy sikerül választania és megtalálnia az Önnek leginkább megfelelő szállást. Ha további segítségre lenne szüksége kérjük írjon a következő e-mail címre: marketing©adriagate.com