Odmorite se od gužvi i gradske buke i potpuno se opustite sa svojim najmilijima na plažama Rogoznice.

U Rogoznici se nalazi veliki broj prekrasno uređenih plaža. Većina njih je šljunčanog tipa i smještena odmah pokraj naselja pa su kao takve idealne za obitelji s djecom. No i za ljubitelje mira, tišine i privatnosti pronaći će se pokoja skrivena uvala, gdje će moći uživati u kristalno čistom moru i prirodnim stjenovitim plažama.

Plaža Stivašnica smjestila se nedaleko od mjesta Ražanj, na udaljenosti od 12 km od popularne turističke destinacije Rogoznica. Idealna je za one koji traže mir i osamu, netaknutu prirodu i prekrasno čisto more.
Stivašnica

Na različitim stranama otoka Rogoznice nalazi se nekoliko šljunčanih plaža pa ako Vas iznenadni valovi, vjetar ili nedostatak sunca odvuče s jedne plaže, mir možete pronaći na nekoj od ostalih plaža.

Rogoznica

Na idiličnom rogozničkom otoku možete se okupati na nekoj od sljedećih plaža:

Plaža Račice – šljunčani dio ove plaže omiljeni je izbor obitelji s djecom zbog postepenog ulaza u more, dok je betonski dio idealan za sve koji žele uživati na suncu. Prirodnog hlada na ovoj plaži nema, stoga se ne zaboravite zaštititi od sunca kremom ili pak možete ponijeti vlastiti suncobran. Ako krenete u smjeru sjevera pronaći će te i kutak idealan za romantičan odmor u dvoje. SAZNAJTE VIŠE »

Račice

Plaža Gornji Muli – ova kamena plaža dijelom je betonirana kako bi sunčanje i izležavanje bilo ugodnije. Nalazi se nedaleko od samog centra Rogoznice, a u blizini plaže nalazi se konoba u kojoj možete kušati neka od lokalnih specijaliteta poput hobotnice ispod peke ili ribe sa žara. Uvijek možete pojesti i ukusnu pizzu u nekoj od obližnjih pizzeria, te predahnuti uz osvježavajući napitak ili kavu u beach baru. SAZNAJTE VIŠE »

Gornji Muli

Ako se odlučite na kupanje u okolici Rogoznice svakako Vam preporučujemo da posjetite neku od ovih plaža:

Plaža Kanica – ova šljunčana plaža nalazi se u istoimenom mjestu nedaleko od Rogoznice. Idealna je za miran odmor bez mnoštva sadržaja te će Vam napuniti baterije i priuštiti potpuno opuštanje. S obzirom na plitki i postepeni ulaz u more pogodna je za manju djecu i lošije plivače. U blizini plaže nalazi se kafić u kojem se možete na kratko skloniti od sunca i opustiti uz piće ili kavu. SAZNAJTE VIŠE »

Kanica

Plaža Mezaroca – 11 km od Rogoznice nalazi se mjesto Ražanj, a nedaleko od samog centra mjesta i plaža Mezaroca . Ova prekrasna šljunčana plaža s betonskim pločama idealnim za sunčanje pogodna je za bezbrižan obiteljski odmor. Na plaži nema dodatnih sadržaja pa nemojte zaboraviti ponijeti i kremu za sunčanje, šešir ili kapu, vodu, ručnike i sunčane naočale. Prije dolaska na plažu također možete posjetiti lokalnu tržnicu gdje možete kupiti domaće sezonsko voće, idealno za osvježenje na plaži. SAZNAJTE VIŠE »

Mezaroca

Plaža Varoš – glavna plaža u Ražnju i jedina u potpunosti šljunčana. Zbog sitnog šljunka, postepenog ulaza u more i prirodne sjene pogodna je za miran i opuštajući odmor obitelji s malom djecom. Plaža je pristupačna, no bez mnogo sadržaja i ljudi, stoga je idealna za sve koji žele uživati u miru, bez velikih gužvi, a ipak u blizini grada. SAZNAJTE VIŠE »

Varoš

Plaža Stupin Čeline – ova prekrasna šljunčana plaža smjestila se u malom turističkom mjestu Podglavica, 2km od Rogoznice. Zbog plitkog mora, ograđenosti od brodova te tobogana, ova plaža omiljena je obiteljima s djecom. U prilog joj ide i to što se tik do plaže nalaze mnogobrojne kuće za odmor i apartmani. Osim djece na plaži će uživati i odrasli koji se u dubljem moru mogu okušati u ronjenju. SAZNAJTE VIŠE »

Stupin Čeline