Planirate ljetovanje s obitelji u Hrvatskoj?

Kada pomislite na ljetovanje, što vam prvo padne na pamet? Zasigurno je to sunčanje na plaži uz šum mora, no ako imate obitelj bezbrižno odmaranje često je nemoguće.

Najčešća pitanja roditelja su udaljenost plaže i tip plaže, tj. da li je šljunčana ili pješčana. Sljedeće pitane je da li na plaži postoji hladovina, jer je roditeljima s djecom prijeko potreban mjesto gdje se mogu sakriti od žarkog sunaca za vrijeme cjelodnevnog odmora na plaži.

Upravo radi toga donosimo Vam 5 top plaža za obiteljski odmor u Hrvatskoj:

1. Plaža Slanica
2. Plaža Dražica
3. Plaža Rajska plaža
4. Plaža Sunčana uvala
5. Plaža Ambrela

Ostale obiteljske plaže diljem Hrvatske možete pronaći u našem Vodiču kroz plaže: Obiteljske plaže » 

Znate li odabrati kuću pogodnu za djecu?

Osim plaže drugo najvažnije pitanje roditelja je ono vezano za Privatni smještaj u Hrvatskoj smještaj.

Smještaj za obitelji u privatnim kućama u Hrvatskoj uistinu je raznolik, a iznajmljivači se sve više trude prilagoditi ih za obitelji s djecom. Prvenstveno radi se o kućama koje uz uslugu smještaja u apartmanu na raspolaganju gostima daju vrt koji je opremljen rekvizitima za djecu. Sve to omogućavam roditeljima bezbrižniji obiteljski odmor, koji je jako bitan uz tempo života koji je roditeljima danas nametnut. Ovakav tip smještaja roditeljima omogućava da se opuste ležući na ležaljkama u dvorištu dok se njihova djeca bezbrižno igraju oko njih. Prekrasne okućnice, ležaljke, tobogani i ljuljačke za djecu, pješčanici, igračke i ostali rekviziti postali su dio obavezne ponude apartmana za odmor s obitelji u Hrvatskoj. Tu je nezaobilazan i roštilj koji je zasigurno najtraženiji kada putuju dvije ili više obitelji zajedno, jer nema ljepšeg doživljaja od roštiljanja s obitelji i prijateljima, okupljanja oko stola i uživanja u jelu pod hladovinom u vrućim ljetnim danima.

Mi smo prepoznali zahtjeve današnjih roditelja i iz tog razloga napravili smo posebnu kategoriju smještaja – Smještaj za obiteljski odmor u Hrvatskoj >>

Ljetovanje s obitelji u Hrvatskoj – plaže i smještaj
Ljetovanje s obitelji u Hrvatskoj – plaže i smještaj

Nadamo se da ste iz naše ponude smještaja za obitelj pronašli apartman za sebe! Ako vam je potrebna pomoć slobodno nas kontaktirajte na marketing©adriagate.com