Jeste li spremni za avanturu lova na najbolje uštede jer mi jedva čekamo unijeti vesele boje na Crni petak 2019. kojeg nećemo ograničiti na samo jedan dan! 🙂
Svoj idealan smještaj možete pronaći upravo ovdje gdje neku od naših ponuda možete iskoristiti do 1. prosinca 2019. godine.

Obratite pažnju na aktualne pogodnosti koje vam donosi Crni Petak 2019. jer vam nudimo 14% popusta na sve vrste smještaja!
Neovisno zamišljate li svoj idealan odmor u društvu prijatelja u gradu pod Marjanom, sanjarite o obiteljskom odmoru u nekom čarobnom istarskom gradiću, planirate se počastiti dozom luksuza u nekoj od prelijepih dalmatinskih vila – postoji primamljiv odmor u Hrvatskoj s vašim imenom. Započnite s planiranjem svog idealnog odmora već danas i iskoristite neku od naših pogodnosti.

Koji god tip smještaja tražite, imajte na umu da u našem asortimanu svatko može pronaći nešto za sebe, a na vama je samo da iskoristite priliku koja se najbolje uklapa u vašu viziju idealnog odmora!

Možete kombinirati naš Black Friday popust s našim Early bird popustima te osvojiti do 24% popusta na sav smještaj iz naše ponude! Ima li dalje? 😊

Pogledajte naše specijalne ponude za Crni petak!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here