Malo tko u svijetu danas ne zna za Hrvatsku, pogotovo nakon ostvarenog svjetskog uspjeha hrvatskih nogometaša. No, osim sporta Hrvatska jača kao turistička destinacija, a pruža jedinstveni i autentični doživljaj za što je upravo Adriagate specijaliziran. Francusko tržište prepoznalo je to među prvima i već dugi niz godina upravo Adriagate odabire za svog partnera u planiranju odmora. Madame Figaro kao vodeći francuski časopis donosi priču o ovom izvanrednom uspjehu turističke agencije Adriagate.

U svom članku, Madame Figaro francuskim čitateljima opisuje Hrvatsku kao interesantnu mediteransku zemlju koja svojim čistim morem, prirodnom i kulturnom baštinom te gastronomijom zavodi svijet, a Adriagate.com kao turističku agenciju koja svojim gostima nudi doživljaj Hrvatske izvan utabanih staza još od 2001. godine.

Koristeći sve prednosti koje tehnologija pruža, a istovremeno njegujući i promovirajući svoju ljubav prema Hrvatskoj, Adriagate poziva goste da upoznaju hrvatske destinacije kroz oči i srca domaćina. Kreiranjem personaliziranih vodiča kroz plaže i destinacije diljem jadranske obale dodatno informira goste o turističkim destinacijama koje posjećuju.

Svojom raznovrsnom ponudom privatnog i autentičnog smještaja (svjetionici, krstarenja) te uslugom transfera i rent a cara, Adriagate svakom gostu omogućava pronalazak smještaja koji će upotpuniti njegov najljepši period u godini – godišnji odmor. Stavljanje gosta i njegovih želja u prvi plan misija je kojom se Adriagate vodi, i zbog koje ostvaruje uspjeh na francuskom tržištu.

Ono što je Adriagateova velika prednost, a što Madame Figaro posebice naglašava kada je u pitanju francusko tržište je direktna komunikacija s gostima koja se ostvaruje na 13 jezika. Izravnim kontaktom na materinskom jeziku u potpunosti se uvažavaju sve želje i kriteriji gostiju i samim time se nudi odgovarajući smještaj. Na taj način prepoznato je i francusko tržište kao ono koje posebice interesira kategorija smještaja u eko-kućama, bike&bed smještaj te krstarenja.

Izravan kontakt s gostima Adriagate ostvaruje i kroz svoje poslovnice koje se nalaze u nekim od najpoznatijih turističkih destinacija: Vodicama, Rogoznici, Primoštenu, Omišu, Tučepima i na otoku Hvaru. U poslovnicama gosti dobivaju sve informacije o mjestu u kojem borave, mogu rezervirati izlete u obližnje nacionalne parkove, bicikle, skutere ili automobile i tako samostalno krenuti u istraživanje ljepota i čari Hrvatske.

Ovo priznanje dodatno potvrđuje rad Adriagate-a te nas potiče da ovako nastavimo i u budućnosti.

Cjelokupni članak možete pročitati ovdje